Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy sohasem lesz barátom mit tegyek?
Hát nem sok infót mondtál.
Hány éves vagy? (Ha fiatal akkor van még időd bőven)
Ne azért akarj barátot mert másnak is van, ha viszont úgy érzed hogy már tényleg akarsz akkor járj el helyekre és próbálj ismerkedni...
17/f
Szia.
Érdekes, hogy 17 évesen már az összes ismerősödnek barátja van, én is 17 éves vagyok (Fiú), és az én osztályomba alig van pár embernek párja, nekem se volt még soha csajom, de annyira nem is akartam minek még egy kiskorú "gyereknek" komoly kapcsolat. :D
Én egyáltalán nem félek ilyesmitől, amíg iskolába járok. 5 Év múlva ha ugyanebben a helyzetben lennék, na akkor lenne már gáz, de olyan nem fordulhat elő. :D
Miből gondolod, hogy senkinek sem kellesz? Ez butaság, valakinek biztosan, csak még nem talált meg téged, én fordított helyzetben egyébként úgy vagyok, hogy nagyon ritka az olyan lány akivel megérné ismerkedni, és komolyabb kapcsolatba kezdeni.
Merre laksz amúgy? /megye/
Ha netán pont a közelben vagy, szívesen ismerkedek új emberekkel.
Foglald el magad, amíg nem lesz újra suli 😃
Az a bajod, hogy bazira unatkozol, ezért olyan dolgon kattogsz, ami semmiképp sem visz közelebb ahhoz, hogy párkapcsolattal vagy akármivel kapcsolatos szükségleteidet kielégítsd. Keress olvasmányokat önismereti-kommunikációs témában, azokból még lehet is tanulni valamit, és nagyon jól fejlesztik az önbizalmadat, nem mellesleg talán rájössz, hogy mit is kezdj a sok szabadidőddel.. pl közelebb kerülhetnél a céljaidhoz. Nemmellesleg már mehetsz diákmunkázni is nappal :)
Szerezz új ismerősöket, ennyi:)) Illetve ismerkedj ellenkező-neműekkel, azokkal akik szinglik, gondolj arra, hogy mások is éppígy vágyhatnak erre, nem csak te vagy így ezzel.
"Nem kellek senkinek" annyira tipikus. Egy kapcsolat a kölcsönösségen alapul, nem csak arról szól, hogy valaki epekedjen csakis utánad. Te kiszoktad fejezni, ha viszont kedvelsz valakit? Senki sem fog rohanni utánad, csak azért, hogy ne érezd magad magányosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!