Az durva, hogy nekem még sohasem volt barátom?
Se barátnőm, se senki.
Annyi volt, hogy olyan 12 éves koromig volt valaki, akivel néha kimentem biciklizni, ennyi, másra nem emlékszem...
Most vagyok 19 éves, és senki. Azóta nem is voltam sehol sem kint sem, max suliba. Ti kibírtátok volna ezt?
20 éves vagyok, nem egóból mondom, de jóképű vagyok és nagyon sok szép lány akart velem járni.
Nem vagyok szűz természetesen, és nem is arra játszok hogy minden lányt csak kihasználjam, de amíg nem jön a számomra elfogadható csaj, akire én vágyok, addig nem szeretnék barátnőt.
Elég magányosnak számítok, kevés ismerősöm van, de biztos, hogy nem bírtam volna ki barátok, barátnő nélkül. Egyszerűen érzem, hogy szükségem van társaságra, és arra, hogy eljárjak itthonról. Az ember amúgy is társas lény :)
21/F
Nekem általános iskolában volt 3-4 barátom, barátnőm.
Középiskolás koromban 1, de ő messze lakott.
Inkább neten ismerkedtem, beszélgettem főként külföldiekkel..
Most se előben, se neten nincsenek úgy barátaim.
Hétvégente járok egyetemre, jól kijövök az osztálytársaimmal, beszélgetünk, ennyi.
Én jól viselem, annyira nem vágyok a társaságra.
Jobban szeretek egyedül lenni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!