Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyik baratom folyamatosan...

Az egyik baratom folyamatosan durva dolgokat vag a fejemhez?

Figyelt kérdés
Az egyik baratomra neha rajon az ot perc es iylenkor elkezd engem szapulni, megmondani, hogy en ilyen es olyan szar vagyok (pl.: elkenyeztetett vagyok, bunko vagyok stb.) es ez nekem neha mar nagyon rosszul esik egyreszt, masreszt ugy erzem, hogy rosszul ismer, illetve, ha ilyen rossz embernek ismert meg minek baratkozik velem? Miert lehet ez? 14/l
2015. jún. 9. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
O nem baratod. Keress valaki mast vagy turd tovabb, de egy igazi barat nem igy viselkedik.
2015. jún. 9. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.:) Bocsanat, amiert kicsit erthetetlenul fogalmaztam.
2015. jún. 9. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Tűröd, vagy elzavarod...

Ha megtartod "barát"-nak, az egyetlen előnnyel jár: minnél gyakrabban csinálja, annál kevésbé lesz szükséged ellenségre.

2015. jún. 9. 21:50
 4/5 anonim válasza:

Hah, ismeros :D

Csak nekem nem barat mondja hanem egy osztalytars, akivel tobbet beszelek.

Szard le. Foglaljozz azokkal akik szerint ertekes vagy :)) *-*

Ilyen emberek azok akik nincsenek megelegedve magukkal, es az az egy boldogsaguk, ha masokat szoval bantanak.

Ugyhogy az ilyen egyaltalan nem nevezheto baratnak. A termeszeted meg ha bunko, akkor ez van. Nekem is. Van aki elfogadja, van aki nem. Nincs ezzel semmi gond. Legyel olyan amilyen vagy, mas kedveert meg ne valtozz meg :))

2015. jún. 11. 23:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! :)
2015. jún. 11. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!