Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi az a legnagyobb titok,...

Mi az a legnagyobb titok, amit a valóságban sohasem árulnátok el, míg itt igen?

Figyelt kérdés
2015. febr. 18. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Húhh, vannak ilyenek. De még itt sem árulnám el... :$ :D
2015. febr. 18. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok L.
2015. febr. 18. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

azt,hogy kibe vagyok szerelmes :D

viszont a legjobb barátnőm kitalálta,mert jól ismer,én meg mondtam neki,hogy kitalálta :D

2015. febr. 18. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok Menyus.
2015. febr. 18. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok Light.
2015. febr. 18. 22:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyszer nálunk volt vendégségben a bnőm bnője. Amikor elmentek itthonról bulizni, előszedtem a csaj használt tangáit meg a véres tamponját és rájuk vertem a farkam. Ezt élőben nem szoktam hangoztatni. :) Persze ezt több barátnőjével is eljátszottam.
2015. febr. 19. 00:05
 7/7 anonim válasza:

Öhm. Szerintem nincs olyan titkom amit a megfelelő embernek ne merném elmondani személyesen. Bár ez sok embert takar, de mégis el tudom mondani nekik.

ha egy emberről lenne szó, akkor vagy elmegyógyintézetbe zárnának, vagy álmomban megfolytanának, vagy egész egyszerűen senki ne akarna velem lenni.

2015. febr. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!