Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevesebb esellyel indulok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevesebb esellyel indulok?

Figyelt kérdés
Van 2 majfolt az arcomon az alapozo elfedi de nem szeretnek alapozozni mert amugy nincsenek borhibaim... kevesebb eselyem vab a fiuknal?

2016. dec. 10. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez nálam számítana valamit is. Mennyire erősen látszik?

15F

2016. dec. 10. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Az egyik mar kezd eltunni mert hasznaltam ra citrom levet de a masik meg latszodik...
2016. dec. 10. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van májfoltom, elég nagy, és olyan mintha sz*rul kentem volna el az alapozót. Mégis szeretem.

És amúgy csak akkor hátrány ha próbálod takarni. Hisz hozzád tartozik, el kell fogadnod. Mert ha bízol magadban, az látszik rajtad. Ahogy az is, ha szégyelled.

2016. dec. 10. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:

és fiú vagyok, azt azért még hozzáteszem

#3 voltam

2016. dec. 10. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!