Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet dönteni 2 srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet dönteni 2 srác között?

Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet, hogy van 2 srác, akikről tudom, hogy járni szeretnének velem, de mind a kettőjüket kedvelem. Talán az egyik sráccal többet beszélek, mint a másikkal. Semelyikőjük sem túl beszédes az tény, ami még közös bennük, hogy nagyon kedvesek hozzám, valamint az egyik srácnak speciel én segítettem felkészülnie a pótvizsgára és akkor kerültünk közelebb egymáshoz és azóta beszélünk többet. A másik sráccal, mint említettem kevesebbet beszélek, viszont vele több közös érdeklődésem van. Tudom, hogy ez a kettő üti egymást, mert akkor vele kéne többet beszélnem, de azt vettem észre, mintha túlságosan félne megszólalni a közelembe, viszont neten keresztül kicsivel többet beszél.
2016. dec. 1. 23:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nos. Had válaszoljak kérdéssel a kérdésedre: melyikbe vagy szerelmes? Nem azt kérdeztem melyik tetszik hanem hogy melyikbe vagy szerelmes. Vagyis melyiknél kezd el gyorsabban verni a szived, görcsölni a gyomrod - tudod az a "jófajta göcs" amit pillangóknak neveznek. Melyiknél jössz jobban zavarba ha az közeledben van stb. Ha ezekről egy név ugrott be és egy fiúra gondoltál válaszd Őt. Ha egyikük sem vált ki belőled olyan érzéseket hogy a fellegekben jársz akkor várj még vele. Ha pedig mindkettő iránt így érzel akkor nem vagy szerelmes egyikbe sem tehát válasz valaki mást,mert szerelmes egyszerre csak EGYVALAKIBE lehetsz. Őt válaszd ;)
2016. dec. 2. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!