Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok dönteni 2 srác között?

Figyelt kérdés
Legszívesebben mindkettővel jarnek, de ilyet azért még sem kéne. Ti mi alapján valasztanatok?
2016. máj. 26. 11:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Elsősorban azzal amelyik akar is velem járni!

Amúgy olyan nincs, hogy nem tudsz dönteni, csak félsz a saját döntésed következményeitől. Ha tényleg nem megy, írd le a számodra fontos tulajdonságokat egy lapra, adj rá szorzót attól függően melyik tul. mennyire fontos számodra. Ez alapján pontozd le a pasikat.

Végső megoldás: dobj fel egy érmét, ha fej - Pista, ha írás - Jani.

2016. máj. 26. 11:51
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Én meg mit csináljak ha tudnék dönteni de nincs ki között? 26F xd
2016. máj. 26. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Annyi tanácsot adnék, hogy a két srác ne tudja meg hogy még van egy másik személy is rajta kívül, és főleg hogy vacilálsz kettejük között. Ez azért tud feszültséget szülni.
2016. máj. 26. 12:06
 4/16 anonim ***** válasza:
23%
Azt fogod választani, amelyik jobban néz ki.
2016. máj. 26. 12:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Válaszd a másodikat!
2016. máj. 26. 12:10
 6/16 anonim ***** válasza:
#3 Vagy inkább mondd meg mindkettőnek hogy van egy másik, és nem tudsz dönteni, aztán válaszd azt, amelyik nem áll félre.
2016. máj. 26. 12:11
 7/16 anonim ***** válasza:
#2 Ezt csak azért hiszed így, mert nincs ki között. Nekem 5 évente egyszer kell döntenem 2 lány között, és akkor sem sikerül. :D
2016. máj. 26. 12:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Az elsőt válaszd.
2016. máj. 26. 12:21
 9/16 anonim ***** válasza:

Épp az benne a lényeg. Hogy ha én megtudnám hogy egy másik pasi is van a képben akkor félreállnék. Lehet hogy ez mondana neked valamit, lehet hogy szülné a fejedben az előítéleteket, de akkor sem szeretnék ilyen szituációba keveredni.

Igazából kérdező, ezt az utat is választhatod. Mond el mindkettőnek hogy vacillálsz kettejük közt, és meglássuk ki kop le. Szerintem mind 2 le fog.

2016. máj. 26. 12:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Válaszd azt, amelyik az eddigiek alapján jobban hasonlít rád, több a közös bennetek!
2016. máj. 26. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!