Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok dönteni 2 srác között?

Figyelt kérdés
Legszívesebben mindkettővel jarnek, de ilyet azért még sem kéne. Ti mi alapján valasztanatok?
2016. máj. 26. 11:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy válaszd az elsőt és válaszd a másodikat!

A pénzfeldobás is hülyeség!

Aki a szorzós izét mondta az nem annyira.

Ha pasi lennél azt mondanám, hogy verd ki és azután jobban megtudod állapítani mert lehet, hogy csak kanos voltál...

Hát nekem például ami sokat számítana ilyen esetben, hogy ha az egyik dohányzik a másik nem, az egy plusz pont, nem iszik az is 1, ha nem drogozik az is (mondjuk ez alap), ha engedi az anált az mondjuk 0,5 pont meg úgy anblokk bevállalós az ágyban. Meg ha szereti a durvább dolgokat, bár én kicsit perverz vagyok de ne térjünk el a tárgytól... Akkor még felvázolok egy szitut ami lehet durva, de lehet segít dönteni: mindkét pasival lefekszel és terhes leszel. Minek szurkolnál ,hogy az első vagy a második legyen az apa?

Tehát ez a 3 dolog segíthet szerintem, írd fel lapra, maszturbálj lehet hogy az egyikre csak rá vagy izgulva de nem ő az igazi, vagy tedd fel ezt a kérdést amit mondtam.

Remélem segítettem kicsit :)

2016. máj. 26. 12:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyiket se.Mert ha rosszul döntesz akkor mindig ott lesz benned a mi lett volna ha.....
2016. máj. 26. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Akkor érdemes járni a "Pistivel", ha úgy érzed, senki mással nem tudnál járni, csak vele.
2016. máj. 26. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt válasszad, amelyik megbízhatóbbnak, összeszedettebbnek tűnik számodra!
2016. máj. 26. 16:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. máj. 26. 18:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem valaszd azt amelyik gazdagabb/jobbak a kilátásai egy jo munkahelyre.
2016. máj. 26. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!