Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszek egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszek egy lánynak sem? Annyira lehetetlen ez az egész?

Figyelt kérdés

Annyira szerencsétlen életem van, hogy 19 éves létemre itt vagyok magányosan akinek még egy csók sem jutott nemhogy más. Eddig ahány lánynál kezdeményeztem senkinél nem jutottam sehova, már annyira nem tudom elhinni, hogy valaha is lesz barátnőm, hogy el sem tudom képzelni magam, hogy valaki szeret, csókolózok, szexelek.

Vannak olyan fiúk itt, akik így éreztek ennyi idősen és aztán mégis lett párjuk vagy mindenki úgy maradt?

2016. dec. 1. 21:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Pontosan mi is lenne a baj veled? Véleményed szerint mi miatt nem sikerült összejönnöd még egy lánnyal sem?
2016. dec. 5. 22:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Mindenkinek azt javaslom, hogy tizenéveskora elején kezdjen el randizni, ismerkedni, mert akkor még nincs annyi gát az emberben.Általánosnban randiztunk, buliztunk először együtt. És elsőben volt először olyan hogy megcsókoltam egy lányt, de még később volt egy kis ciki, amikor az egyik "haladó" lány auz mondta hogy Te nem tudsz csókolózni! De megtanultam, Tőle, és még másik 100 tól! :-) Ma szinte gond nélkül odamegyek bármilyen nőhöz. És a szövegem is bejön legtöbbjüknek!

és ha nem akkor mi van? Annyi szép nő van!

2016. dec. 5. 22:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva nem tudom, hog mi az oka, mert nem vagyok ronda vagy alacsony, egyszerűen csak nem merek. A testem mondjuk szokott feszélyezni strandon is mert vékony vagyok de ennyi.

Elkezdtem volna csak akkor nem érdekeltek a lányok, ugyanúgy mint most, volt akire azt tituláltam, hogy szép de annyi az egész. Emberek ők is, de már már ilyen fóbia szinten tartok tőlük.

2016. dec. 6. 09:14
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó okfejtése hibátlan. Minden életkornak megvannak a maga kötelező körei. Gyerekkorban játszva tanulja az ember a felnőttek életét, fiatalkorban a szerelmet kell próbálgatni. Ettől fejlődik az egészséges érzelmi élet. Egyébként is 17 éves korig a legfogékonyabb az elme az új dolgok befogadására. Tinikorban kell tehát kezdeni, átesni pár csalódáson (mert lesznek!), és nem huszonéves korban kapni az első pofont az élettől.
2016. dec. 6. 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is 19 vagyok és ugyanigy érzem.üdv a klubban
2016. dec. 22. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:
én meg 17 és érdekes nem volt snekim mégse érdekel, sőt aki próbálkozik nála azt is elhajtom, nem ez a lényeg az életben, annyi minden jóval ellehet tölteni az időt nem feltétlen kell valaki,
2016. dec. 30. 16:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát persze, utolsó. A számítógépes játékot egyedül is lehet játszani, igaz? Csakhogy egyszer beleunsz ám abba is!
2016. dec. 31. 08:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Tini koromban rengeteg "csajom", barátnőm volt, de a szexig nem igazán jutottunk el. volt minden punciban nyulkálás, smárolás, cicicsókolgatás. De bedugós szex nem!

Később rájöttem, hogy én nem voltam eléggé rámenős. De én erőltetni soha nem akartam a dolgot. Azt tegye egy lány velem, amit ő is szeretne. Aztán később felnőtt fejjel annyi nőm volt amennyit csak aakartam. Már 60 műltam, de most sincs gondom egy nővel összejönni!

Biztosan összejön Neked is!

Csak bátorság!

2016. dec. 31. 18:31
 19/19 A kérdező kommentje:

Irigyellek utolsó válaszoló úr!

Ha jobban akarnám nekem is összejött volna de csak olyan lányoknál akivel nem járnék, nem tetszik igazán szóval nem tudom, hogy jól tettem-e, hogy ezeket kihagytam. Most egy igazi szerelemre várok, lehet később majd megbánom ha annyi idős leszek mint maga.

2016. dec. 31. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!