Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek a helyemben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek a helyemben ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány.10.-es és rendészeti osztályba jár.Félek tőle.Nem tudnák rendőrnővel lenni.A végén még megbüntet,letartóztat meg kitudja mit csinál velem.Hirtelen kiég a lámpámon a bicikli,ő meg egyből észreveszi és megbüntet.Gondolom lesz szolgálati fegyvere is,vagyis nem tudom hogy civilbe náluk van e,de ez esetben veszélyt jelenthet rám.Szerintem lenézne,amiért nincs jogköröm.Nem tudom elképzelni azt se,hogy egy rendőrnő kedves legyen.Nagyon tetszik,már többször szemeztem vele,szóval valószínűleg én is neki,de ha elhívnám randizni és összejönne a dolog,félelemben kéne élnem miatta.

2016. dec. 1. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Egy rendőrnő az álmom, ha megbüntet se bánom..
2016. dec. 1. 21:16
 2/8 anonim válasza:
Miért kellene tőle félned? Rendőrnek tanul és?Én is annak tanulok,mégsem vagyok gyökér(szerintem :D).Ne félj tőle,neki rendőri jogköre csak akkor lesz ha már elkezd dolgozni a rendőrségnél,de nem hinném hogyha majd az lesz akkor megbüntetne.A szolgálati fegyverét pedig nem viheti haza. Az hogy kedves lesz-e vagy sem,az már emberfüggő.Ne félj tőle,hívd el nyugodtan ;) 18/F
2016. dec. 1. 21:20
 3/8 anonim válasza:
Szerintem nem büntetne meg,van pár ismerősöm aki rendőr és nem bűntette meg a párját, amúgy meg vannak kedves rendőrök, meg normálisak és ha lenéz, akkor az nem azért van mert "jogi dolgok" hanem mert akkor rossz ember
2016. dec. 1. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is rendőrnőnek készülök. Én kedves vagyok általában, csak azokkal nem akik nem érdemlik meg. A fegyvert pedig nem használhatja vagyis csak önvédelemből.

Szerintem hivd el randira vagy beszélgess vele.

2016. dec. 1. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze. Amúgy mégcsak 10.-es, ha össze is jöttök elég csekély az esély, hogy együtt maradtok, míg igazi rendőr lesz.
2016. dec. 1. 21:36
 6/8 A kérdező kommentje:
De pl.ha elvinném valahova kocsival,véletlenül túllépném a sebességhatárt,mit szólna hozzá?Ott helyben megbírságolhatna.Igaz,nem szoktam átlépni a sebességet.De pl múltkor megállított a rendőr,mert elöl nem égett a lámpám a biciklin.Ha együtt lennénk,akármikor megláthatja ezt és már meg is büntet.Vagy hülyeség ezen paráznom?Nem azt lesné mindig,hogy mit hibázok?
2016. dec. 2. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek igen hülyeség ezen paráznod ne gyárts előre filmet. Nem is tudod milyen, ezért kellene elhívnod, ha meg nem érzed jól vele magad akkor meg nem folytatot.
2016. dec. 2. 13:03
 8/8 anonim válasza:
Max az ágyban buntetne meg. :) A rendor nok huncutak volt mar rendor barátnom. Az az 1 ev volt a legjobb :)
2016. dec. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!