Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek egy ilyen/hasonló kaliberű lánnyal?
Sziasztok!
Egy átlag hetedikes lány vagyok, barna hajjal és szemmel. A homlokomon van néhány heg, de nem látszanak annyira.
Nálam a sminkelés kimerül a korrektor szem alatti karikákra+felső vízvonal zselés tussal kihúzva+felső szempillasor spirálozásában.
Szeretek főzni, sütni. Van egy YouTube csatornám is, ahol ilyen videókat láthattok (aki kiváncsi rá, megtalál Csokipuding néven).
Aránylag jó tanuló vagyok, kedvenc tantárgyam a biosz.
Ha valakit nem kedvelek vagy idegesít, akkor azzal nagyonbunkó tudok lenni.
Segítőkésznek, barátságosnak, humorosnak, őrültnek tartom magam.
Vékony testalkatú vagyok, de erős. (170 cm, 47 kg)
Bírom a kritikát, szabadszellemű vagyok, nagy az igazságérzetem.
7 éve járok zeneiskolába, 3 éve klarinétozom.
Mit gondoltok?
A sminkes dolgot nem kell ilyen részletesen leírnod, úgysem értjük. :D
A youtube-os dolgot a helyedben nem erőltetném, szörnyű irritáló, hogy a semmiről beszélsz 5 percen keresztül.
Szia!
Nem, túl fiatal vagy, először is. Ha a kort nem számítjuk, aranyos vagy, de túl sovány, ami nálam mínuszpont (jobban szeretem az átlagos, ill. kissé molett alkatot). De hát tudja a franc, végül is ha egy kicsit idősebb lennél, szívesen barátkoznék veled, oszt' ki tudja, hogy lenne-e több belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!