Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiu összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu összejönnétek egy olyan lánnyal akin hegek vannak?

Figyelt kérdés

Régebben vagdostam magam és a karomon még mindig látszik ennek a nyoma.

Ennek ellenére összejönnétek egy lánnyal ha hasonlót látnátok rajta?

2016. jan. 8. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon feltűnő akkor nem zavarna, feltéve hogy már abbahagyta. Mondjuk ha még mindig csinálná az se biztos hogy teljesen elijesztene, megpróbálnám lebeszélni róla. Egyébként hány éves vagy?
2016. jan. 8. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és nekem is van. Nem vagyok ilyen vagdosós csak egyszeri alkalom volt részegen :D
2016. jan. 8. 19:38
 3/7 A kérdező kommentje:
17
2016. jan. 8. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kizáró tényező.

18

2016. jan. 8. 19:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennyi még nem baj, persze, hogy igen:D 18 f
2016. jan. 8. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna, ha már rendben lenne lelkileg és abbahagyta a vagdosást. Ellenkező esetben elég nagy negatívum lenne, de még akkor sem féltétlenül kizáró ok. 19/f
2016. jan. 8. 20:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezeket a pozitív válaszokat:)
2016. jan. 8. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!