Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki mindig nézz és tanácsokat kérnék (? )
Szóval múltkor egyik oztálytásnőmel mentük a mosdó fele jön velünk szembe 3 srác ránk néznek erre az egyik hátra fordul és mondja a barátjának: -Na most mond el hogy szerelmes vagy belé. Aztán vissza néznek rám én befodultam a sarkon..xdd de mindez pár másodperc alatt történt..
Ma meg azt vettem észre hogy állunk a kis szokásos helyünkünk a párkánynál ők meg ketten oda álltak valamennyivel távolabb mellénk és csak egyikük nézet egyfolytába mikor rá nézetem akkor is nézet mikor visszafordultam akkor is..
Aztán következő szünetbe ugyanez csak többen voltak körülötte..
Szóval a kérdés mit tegyek már ismerősök vagyunk fb-n mert én bejelöltem még év elején, de akkor is? Vagy neki kéne lépnie? Mondjuk én szinte sose állok egyedül általába egy-két barátnőmmel vagyok, de ha nincs bátorsága nem merne megszolitani az biztos.
Még az az érdekes hogy az nézz aki hátra fordult.
Meg egy évfolyammal lejebb jár tőlem, ergo egy ével fiatalabb. Ezzel nem lenne baj, de igy sulis közösségbe furcsa, na meg azért is mert én 10 ő meg 9.-es vagy ez csak engem zavar?
Na meg amugy egész helyes..:3xdd
Azért remélem nem képzelek bele többet, mint amennyi van..xdd
Szerintem tetszel neki. Ha neked is tetszik mosolyogj rá. Próbálj jelezni neki. Ha nem veszi a lapot más nem történik semmi , szerintem írhatsz neki. ha más ne, , összebarátkozhattok. Az meg nem biztos ,hogy fiatalabb nálad egy évvel , ha te mondjuk pl év vesztes vagy. Az ,hogy téged zavarna-e ,hogy alattad jár , azt csak te tudod:)
Amúgy nem a kérdéshez tartozik , de nem gáz kicsit 15-16 évesen xd-ket írni?:DD
"én 10 ő meg 9.-es vagy ez csak engem zavar? "
Ha zavar, akkor hagyd!
Ha meg nem zavar, akkor jelezz neki, bátorítsd, hogy odamenjen hozzád!Esetleg, ha úgy érzed, hogy ha egyedül vagy odamenne hozzád, akkor beszéld meg a barátnőiddel és legyél egyedül!Meg fogják érteni.
Köszönöm a válaszokat hasznosak voltak!:)
Szerintem se ciki xd-t írni, de kinek mi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!