Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van az iskolában egy lány aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Britannicus kérdése:

Van az iskolában egy lány aki nagyon tetszik? Ez okból kérnék tanácsokat.

Figyelt kérdés
Mielőtt lefikázna valaki nem vagyok olyan ember aki neten kér csajozás "tippeket" de ilyen helyzet még nem fordult velő elem, előző barátnőimet ismertem valahonnan. Tehát rá is térnék erre a lányra 2 évvel kisebb nálam egy iskolába járunk, hogy tudnám vele tudatni, hogy tetszik nekem esetleg, hogy közeledhetnék hozzá? Normális válaszokat kérnék.
2015. okt. 8. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:

"Mielőtt lefikázna valaki nem vagyok olyan ember aki neten kér csajozás "tippeket""

Pedig pont ezt csinálod, akkor miért tagadod? Egyébként 1000 ilyen kérdés van naponta, használd a keresőfunkciót.

2015. okt. 8. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Beszélj vele valami ürügy miatt és mondd neki hogy nagyon szép a szeme vagy ilyesmi. Lehet hogy közhelyes de helyzetben nagyon jól esik mindenkinek és ezen kicsit már el fog gondolkodni.;)
2015. okt. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!