Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem azt érezni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem azt érezni, hogy tetszik. Most mi legyen? Vagy várjam meg hogy alakul?

Figyelt kérdés

Olyan vagyok, hogy a csinosabb lányokat mind fűzögetem kicsit, de nem akarok semmit se tőlük, egy-két sima puszi. De most elkezdtem érezni az egyik iránt olyat mint ha tetszene! ez nem is gond....csak hogy....ez a lány az osztálytársam ráadásul nagyon is jó lány barátom :P Fél éve szakított a barátjával, ő is az osztálytársunk volt, csak kiment spanyolba....a srác már nem szerette őt, ezért szakítottak...ő teljesen összetört, és még mindig sokszor beszél a srácról :P mikor szakítottak én próbáltam neki segíteni hogy minél jobban bírja, sokat beszélgettem vele nagyon!

Most úgy egykét napja viszont azt vettem észre, mintha valamit éreznék iránta :P akkortól kezdtem érezni mikor egyik nap úgy összeakadt a tekintetünk mikor mentem el mellette és átkaroltam (ez nálam megszokott minden csajt karolgatok) és akkor úgy éreztem mintha láttam volna egy pillanatra valamit a szemében és akkortól érzem ezt hogy mintha tetszene!

Tegnap suliból kirándulni voltunk Pesten, színházba is voltunk, meg Westendbe végig vele meg egyik osztálytársnőmmel jártam üzletekbe, színházba meg egymás mellett is ültünk, mivel ő úgy intézte a jegyeket o.O

Én nem tudom mi van most, de mostanában máshogy néz a szemembe mint ezelőtt :P

Szerintetek mifan? vélemény? :P

2015. okt. 3. 14:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja igen, én már lassan 16 vagyok ő meg 15
2015. okt. 3. 14:35
 2/6 anonim válasza:
szerintem tetszel neki, esetleg kezdj el vele többet beszélgetni mint szoktál vagy írj rá facebookon
2015. okt. 5. 15:44
 3/6 A kérdező kommentje:

hát ez az h mivel egy osztályba járunk nagyon sokat beszelunk, es facen is rengeteget :P

aztán tegnap mondtam h nemtudom h teccik-e mert valahogy följött ez a téma.....de nemvolt semmi nagy vallomás, de ugyjott le mintha nem akarna többet barátságnál, erre ma raggel mikor találkoztunk megpuszilt o.O wtf csajok

2015. okt. 5. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem javaslom hogy összejöjjetek, mert ha esetleg szakítotok, kellemetlen lehet az osztályban. Ha meg ennek ellenére belevégsz, akkor csináld amit eddig, csak jobban, és közeledj felé "úgy" is.
2015. okt. 13. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Mekkora kamu:D a szinhazban pesten a mi osztalyunk is volt es nem nevre szoloan voltak a helyek, szoval vagy te vagy o ult direkt a masik melle de semmilyen jegyeket nem rendezhetett..
2015. okt. 18. 08:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Amikor a tánárok osztották a jegyeket, ami megvolt előre véve, ő előre ment és kért magának meg nekem egy jegyet, ugy h én nem tudtam róla ;) szóval úgy intézte ;)
2015. nov. 14. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!