Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokott nézni ha egyszer nem érdeklem? (Bővebben lent)
Tehát van egy csaj aki tetszett nekem amit szerintem sikerült is a tudtára adni, többször is néztem amit ő is észrevett és egy barátnőjével is beszéltem már róla amit 100%, hogy elmondott neki. Ezek után sem történt semmi így biztosan nem erdeklem viszont ha valahol meglátom es társaságba vagyok engem néz meg olyankor is ha előre néztem eszre vettem, hogy oldalról figyel.
Ezt nem értem, vajon azt gondolja, hogy na ez volt aki velem akart összejönni vagy tudja, hogy tetszett nekem és ezért szemügyre vesz? Lányok ti miért csinálnátok ilyet?
Nem fogok megbánni semmit sem :)
Inkább lássam így más fiúval mintsem úgy, hogy egyértelműen visszautasított és úgy jött ossze valakivel, mert ha az utóbbi történne neki is kellemetlen lenne nem csak nekem, az egyetemen pedig még fogjuk látni egymást 3 évig.
Ha az élet úgy akarná akkor összehozott volna minket már az elején. Nem lettünk egymásnak rendelve.
Sikerült vele beszéljek nehány szót azóta és hát eléggé furcsa volt. Végig a szemembe nézett olyan kedvesen és mindig nevetett ha mondtam valami "vicceset"
Megpróbálok mégis kicsit közelebb kerülni hozzá. Valami ötlet, hogy mit kellene most csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!