Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem, ez eddig oké, de mégis akkor mit csináljak?
Adott egy szingli szűz lány. Vagyis inkább a negyedik ilyen lány. CSendes, visszafogott, kedves, segítőkész, ilyen vagyok én is pont a zsánerem.
Adott az hogy ebből 2 úgy flörtöl velem hogy mosolyog rám, folyton néz. Okés, elhívom őket, megismerik a belsőmet picit, ami szinte ugyan olyan mint az övék, csak fiúba.
Yah, utána elvesztik az érdeklődésüket, egy lánynál én vesztettem el viszont.
Nem vagyok egy kapcsolatfüggő emberke, de szeretnék már egyet.
Ma délután két nagydumás, bulizós csaj mászott rám, de én mint egy hűséges kutya akit nem is kedvel "Ő" lekoptattam őket. Vártam hogy hátha egy csöppnyi érdeklődést mutat "Ő", de semmi.
Azért rakom ki a kérdést, mert ez annyira bánt, akit mindennél jobban akarok(csúnya megfogalmazás) vagyis inkább kedvelek leszar, pedig kéremszééépeeen "ő" kezdett ki velem.
MOst komolyan... egyszerűen pont ezek azok a lányok akiekt kedvelek, én is visszafogott lettem, persze nem miattuk, hanem mert így érzem jól magam.VIsszafogott öltözködés, haj, átlagos srác lettem, így is kiekzdtek velem, de utána semmi.
Kedves, segítőkész, romantikus, picit stréber(többiekhez viszonyítva), célokkal, karrier, önfejű, alkalmazkodó, dolgos srác vagyok.
17/f
Nyilvan elvesztik az erdeklodesuket, ha semmi erdekes nincs benned. Probalj meg valami pluszt szerezni, amit erdekesnek gondolnak.
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!