Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik de őt tudom hogy nem érdeklem. Mit tehetnék hogy mégis egy kicsit felkeltsem a figyelmét?
13 évesen nekem nem ilyen gondokkal kellett foglalkoznom, hanem azzal hogy minél dicséretesebb legyen a tanulmányi eredményem.Szégyen a mai világ. :)
ui.: Bocsi, csak átfogalmaztam és nem olvastam végig.
Kedved kérdező, teljesen igazad van.
Sajnos manapság a legtöbb ember minden 12-14 éves lányra rá mondja, hogy felszínes, buta liba, aki 20 kg sminket pakol magára és kirakja a mellét. Ebben sajnos van igazság, mert a többség ilyen, de vannak kivételek! És ez az, amit az emberek nem fognak fel...
14/L
Kedves 1.válaszoló
Olyan utálatosak tudnak lenni néha az emberek! A kor a bajod?! Vagy minek kötekedsz?! Fogadok egy kis 9 éves vagy... Mért mond hány éves vagy?! Mit csináltál ilyen idős korodba?! Látszik hogy te nagyon fiatal vagy még.... Igaz némely lány 12 évesen kiteszi a mellét igaz hogy nincs is nekik de kiteszik... Ez van... Azoknak a szüleit kéne elővenni!! Nem egyből rá támadni az emberre mert 13 éves!! Kérdésre válaszolj!! Nem azt kérdezted hogy lehet e szerelmes 13 éves létére vagy ilyesmi!! Olvasd el mit kérdezet!! Igaz most én sem a kérdésre válaszoltam de ez felháboritó!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!