Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek a plázacicák és a nagyszájú, agyonsminkelt lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Ezt abból szűrtem le, hogy pl hozzám nem közeledig egy srác sem, mert èn csendes, szégyenlős , nem agyonsminkelt , ès nem dekoltázsos pulcsikban járó lány vagyok. Pedig èn is tudok szeretni.17/L . Ne èrtsètek fèlre, nem itt szeretnèk ismerkedni.Nektek is az olyan lányok jönnek be?2016. nov. 20. 16:18
11/18 anonim válasza:
Miért?:D
Nincsen mit ha van kéréds írj ;) Válaszolunk :)
12/18 A kérdező kommentje:
Mert így lány szemmel olvasva nekem kicsit durva amit írtál, de hát van ilyen .. :D
2016. nov. 20. 19:31
13/18 anonim válasza:
Megertelek .. :) de a legtobbjuk repat akar fogni a kezebe azt akarjak h gerincre legyenek vagva ezert csipi magat ki az osszes cica baba 50 kg vakolat qurvas ruha..stb nem kell sztem sorolnom neked..;) En az osszes ilyet kihasznalom jol meg gyurom aztan vadaszok a masikra.. Szerencsere kapnak a horogra..:;)
15/18 anonim válasza:
8as vagyok.
Az utanam szolonak meg annyit hogy, jo neked en nekem annyit nem ernek hogy kihasznaljam oket.
Nekem csak egy normalis megerto szeretni valo belso tulajdonsagokkal rendelkezo csaj kell, ha sminkes ha nem nekem nem szamit ha ezek meg vannak benne. De gondolom te is igy vagy, es miutan kielted magad te is megmaradsz 1 ertekesebbnel :)
16/18 anonim válasza:
Ezért tart itt a világ, mert ilyen van, hogy tárgyként kezelitek a lányokat (Egyesek nyilván nem feltétlen érnek többet annál), de van jónéhány olyan lany, aki kifelé azt mutatja, hogy nem feltétlen az erkölcsösebbek közé tartozik, közben csak szeretetre vágyna (találkoztam ilyennel).. De ha az ilyen fiúk, mint itt néhányan csak kihasználjátok őket, azzal nem oldódik meg semmi, nem fog változni egyik lány sem, sőt csak rosszabb lesz, mert felemészti őket a pletyka, hogy ez meg az dugta meg stb.. Nem mondom, hogy ne úgy csináljátok, ahogy érzitek, de néha gondolkodjatok el, mielőtt belementek (szó szerint) egy ilyen partiba! 17/F
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! Rendesek vagytok :)
2016. nov. 21. 16:48
18/18 anonim válasza:
És ez mind azért van mert ők ezt hagyják!!!! SŐŐŐŐT kis barátom.... IGÉNYLI! a mai qurvák, nők, csajok,Lányok (ahogyan csak tetszik)hogy minden héten más dugja szét a lukát/pináját. Ezért van 50kg vakolat és kihovo oltozkodes.. Én ezeket max 1 hónapig használom/tartom velük a kapcsolatot aztán elküldöm a gechibe;) De közben megyek másokhoz is..;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!