Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell a jó nő? A pasiknak miért nem kell a jó nő? Oké tudjuk mindenkinek más és viszonyítani is kell de akarhol latom vagy tapasztalom vagy ismerőseim meselik, a pasik mindig az ugymond "rosszabb noket" valasztjak.
Baratnom pl x eve mar egy fiuval nem tud dulore jutni huzzak egymast vagyis inkabb baratnom probalkozott mindig nala es igazabol hivatalosan nem vallaltak fel egymast ez egy ilyen kapcsolat volt es erre a pasi nem osszejott egy (bnomnel) csunyabb lannyal? Oke tudom nem minden a kulso stb de ba. Us ez nem az egyetlen.
Nem ertem...aki tud segitsen mar es magyarazza mar el miert a rosszabb a jobb? masik ismerosommel ugyan ez probalkozott egy pasinal (szep csajszi okos ertelmes hozzateszem) es irogattak egymassal a pasival aztan a pasi egy nala szinten rondabb novel jott ossze. Ez miert van a pasik felnek a "túl jo noktol"?
Mert az emberek nagy része néhány negatív tapasztalat után már nem csak a farka után megy, hanem az eszéére is hallgat. (Tisztelet a nem kevés kivételnek.)
Vagyis egy tartósabb kapcsolat kialakításakor már nem az az első szempont, hogy "luk, luk, csak egér ne legyen benne", hanem az, hogy a partnerével (esetleg társával) megértsék egymást, hasonlóan gondolkozzanak, tudjanak közösen szórakozni, pihenni, bizonyos dolgokról hasonló nézeteket valljanak, közelítőleg azonos értékrendjük legyen, stb.
Ilyenkor már nem az a fontos, hogy "a másik csaj szebb" - na és, ki nem szarja le, ha én ezzel érzem jól magam, ha én ezzel tudom elképzelni a jövőmet, a másik meg gyönyörű ugyan, csak belül sötét mint az éjszaka.
Nagyon egyszeru a valasz: mert a "jo no" nem csak a kulsobol all.
Masreszt hogy mi a szep az baromira egyeni izles kerdese.
Nekem kellene a jó nő (a te szóhasználatoddal, én mondjuk nem így fogalmaznék, és csak komoly kapcsolatra, amit ugye szintén nem sugall ez a szóhasználat :D ), csak én nem kellek a jó nőknek. (Vagy csak nagyon jól titkolják, hogy tömegesen elalélnak tőlem.)
Egyébként meg esztétikai ízlés és személyiségi szimpátia kérdése is. Sokan az egészséges fizikumú lányokat legebézik meg "szenyával" dobálnák, miközben a zsírfelesleget szépnek találni ízlésficam és testképzavar. Ha tehát a barátnőd ilyeneket fog ki, akkor szükségszerűen fog úgy tűnni, hogy "a pasiknak nem kell a jó nő".
Az is biztos, hogy a szép nők a sok ajánlatra ("úgy szétd'gnálak, hogy nem felejted el" és hasonlóak) jó eséllyel előbb-utóbb igent mondanak, csak át kell lépnie a dolognak egy küszöböt, és ugye senki sem akarja ezt megélni, legalábbis nem másodjára. Én most konkrétan emiatt szenvedek, mert a "jó nő" (ejtsd: iszonyatdögös bombázó) exem végül beadta a derekát, miután a munkahelyén 10-en meg akarták dugni, 6-an pedig beleszerettek (ebből 13-an kapcsolatban vannak vagy családosak). Az, hogy én odaadóan szerettem és sosem kellett attól tartania, hogy megcsalom, nem számít.
Erre valószínűleg kevésbé számíthatnánk egy átlagos lánytól, még akkor is, ha a barátnőd pont egy csodálatos kivétel (küldd hozzám, könyörgöm :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!