Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell a jó nő? A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell a jó nő? A pasiknak miért nem kell a jó nő? Oké tudjuk mindenkinek más és viszonyítani is kell de akarhol latom vagy tapasztalom vagy ismerőseim meselik, a pasik mindig az ugymond "rosszabb noket" valasztjak.

Figyelt kérdés

Baratnom pl x eve mar egy fiuval nem tud dulore jutni huzzak egymast vagyis inkabb baratnom probalkozott mindig nala es igazabol hivatalosan nem vallaltak fel egymast ez egy ilyen kapcsolat volt es erre a pasi nem osszejott egy (bnomnel) csunyabb lannyal? Oke tudom nem minden a kulso stb de ba. Us ez nem az egyetlen.

Nem ertem...aki tud segitsen mar es magyarazza mar el miert a rosszabb a jobb? masik ismerosommel ugyan ez probalkozott egy pasinal (szep csajszi okos ertelmes hozzateszem) es irogattak egymassal a pasival aztan a pasi egy nala szinten rondabb novel jott ossze. Ez miert van a pasik felnek a "túl jo noktol"?

2016. szept. 7. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, a "nem jó nők" szimpatikusabbak, vagy kedvesebbek voltak nekik, mint a barátnőid. Vagy több közös volt bennük. Nem hinném, hogy ennek köze van a külsőhöz. Az is lehet, elfogult vagy a szeretett ismerőseiddel kapcsolatban. A szépség relatív, attól, hogy szerinted szebbek, lehet, hogy a pasinak más az ideálja. Én nem hinném, hogy a pasik félnek a jó nőktől, de mivel nem vagyok fiú/férfi, ezt nem tudhatom :D
2016. szept. 7. 12:59
 2/7 Shai-Hulud ***** válasza:

Mert az emberek nagy része néhány negatív tapasztalat után már nem csak a farka után megy, hanem az eszéére is hallgat. (Tisztelet a nem kevés kivételnek.)

Vagyis egy tartósabb kapcsolat kialakításakor már nem az az első szempont, hogy "luk, luk, csak egér ne legyen benne", hanem az, hogy a partnerével (esetleg társával) megértsék egymást, hasonlóan gondolkozzanak, tudjanak közösen szórakozni, pihenni, bizonyos dolgokról hasonló nézeteket valljanak, közelítőleg azonos értékrendjük legyen, stb.

Ilyenkor már nem az a fontos, hogy "a másik csaj szebb" - na és, ki nem szarja le, ha én ezzel érzem jól magam, ha én ezzel tudom elképzelni a jövőmet, a másik meg gyönyörű ugyan, csak belül sötét mint az éjszaka.

2016. szept. 7. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
A jó nők nagyrésze beképzelt, és felszínes, nekik csak a pasik 1%-a felel meg és a többit elhajtják. Ezért nem is érdemes próbálkozni náluk.
2016. szept. 7. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszeru a valasz: mert a "jo no" nem csak a kulsobol all.

Masreszt hogy mi a szep az baromira egyeni izles kerdese.

2016. szept. 7. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akiket en ismerek nagyon jo nok azoknak olyan lelki vilaga van hogy guminonek is rosszak.
2016. szept. 7. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
engem a legtöbb ember irritál személyiségre, ne hidd, hogy minden fiú a külsőt nézi csak is
2016. szept. 7. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem kellene a jó nő (a te szóhasználatoddal, én mondjuk nem így fogalmaznék, és csak komoly kapcsolatra, amit ugye szintén nem sugall ez a szóhasználat :D ), csak én nem kellek a jó nőknek. (Vagy csak nagyon jól titkolják, hogy tömegesen elalélnak tőlem.)

Egyébként meg esztétikai ízlés és személyiségi szimpátia kérdése is. Sokan az egészséges fizikumú lányokat legebézik meg "szenyával" dobálnák, miközben a zsírfelesleget szépnek találni ízlésficam és testképzavar. Ha tehát a barátnőd ilyeneket fog ki, akkor szükségszerűen fog úgy tűnni, hogy "a pasiknak nem kell a jó nő".

Az is biztos, hogy a szép nők a sok ajánlatra ("úgy szétd'gnálak, hogy nem felejted el" és hasonlóak) jó eséllyel előbb-utóbb igent mondanak, csak át kell lépnie a dolognak egy küszöböt, és ugye senki sem akarja ezt megélni, legalábbis nem másodjára. Én most konkrétan emiatt szenvedek, mert a "jó nő" (ejtsd: iszonyatdögös bombázó) exem végül beadta a derekát, miután a munkahelyén 10-en meg akarták dugni, 6-an pedig beleszerettek (ebből 13-an kapcsolatban vannak vagy családosak). Az, hogy én odaadóan szerettem és sosem kellett attól tartania, hogy megcsalom, nem számít.

Erre valószínűleg kevésbé számíthatnánk egy átlagos lánytól, még akkor is, ha a barátnőd pont egy csodálatos kivétel (küldd hozzám, könyörgöm :D ).

2019. nov. 17. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!