Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkinek a plázacicák és a nagyszájú, agyonsminkelt lányok jönnek be?
17 évesen nem értem miért akkora nagy ügy, hogy még nem volt senkid..
Nemnem az olyanok jönnek be, nekem a sportos lányok jönnek be, akik nem sminkelik magukat.
Valtozo. Van akinek a fent olyan szemleletesen lefestett lanyok kellene, de van a masik veglet is akik ugyan olyan csendesek es szegyenlosek, hogy nem veszik a batorsagot kezdemenyezni vagy ha egyszer odaig eljutnak akkor a pofara eses elkedvetleniti oket.
Amit tanacsolni tudok: csak azert, hogy legyen valakid ne akarj valtozni. Jarj el tarsasagba vagy probalj te is ismerkedni ha van mar kiszemelted.
En jarni sem jarnek ilyen egos kivagott polos sminkes figyelemhianyos lannyal.
Nekem jobban bejonnek a visszahuzodo atlag lanyok. Ezek a "meno csinos atlagfelettiek" nem baratno tipusok, inkabb mas celra felelnek meg de arra nagyon :)
18f
így van utolsó..;)
Nekem is ilyen csajom van most MÉG..:D De pár honap és váltok.. Párszor megcumiztatom a szopos kacsa száját aztán dobom;) Lesz nála jobb
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!