Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a probléma vagy csak szimplán nagy az elvárásom?
Szóval röviden... Meg kell mondjam eléggé kivagyok már mintha a minden olyan lány aki az esetem lenne így vagy pont van barátja vagy egyszerűen kerülnek kb... Jó mondjuk lehet kicsit nagyok az elvárásaim.. Igazából nekem a legjobban a tucat lányok jönnek be :c Lehet most ezért engem oltani de ez van :c Szóval így külsőre az ilyesmi lányok jönnek be. Jó mondjuk a belső is sokat számít nekem pl: legyen vicces, eljárós (szóval ne egész nap csak a seggünkön üljünk), bőbeszédű legyen (jó azért ne annyira :D ) és a fő dolog ne flegmázzon... A külsőről még annyit ,hogy szép legyen (jó a szép szó elég relatív) és jó alakja legyen, és legyen ápolt :3 Jó tudom elég nehéz egy pont ilyen lányt találni de mivel suliban nem igen tudok ismerkedni lányokkal (Infó szakon vagyok egész iskolában van max 20 lány az évfolyamomban meg 2 :c) Szóval ha valaki elolvasta ezt a kis regényt az tudna segíteni vagy akár privátban is írhat :c
15/F
Ha "tucat" lányokat keresel, akkor nem lesz nehéz dolgod. Csak jól kell kinézned, szánj rá pénzt és időt, ennyi a recept hozzájuk. Szerintem a plázában jó sokat fogsz majd találni, ha esetleg megunnád az egyiket lesz majd másik ;)
17/L (egy "nem tucat" lány véleménye)
Tucat lanyokhoz tucat pasi dukal. Te meg szerintem nem vagy az es ezert kerulnek. Na de most hagyjuk az en velemenyem. Egyebkent meg pesten nagyon sok ilyet talalsz, foleg a westend korul, tele van ilyen lanyokkal. Az nem biztos hogy a vizen kivul mas is lesz a fejukben, meg hogy nem lesznek flegmak...de biztos van ilyen lany amilyet Te keresel, sot, tuti nem is egy. Hat, sok sikert hozzajuk:)
13/kicsit "tucatlany"(de nem tul kedves,bocsi nem tehetek rola, es ennel szebben ezt a valaszt nem tudtam megfogalmazni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!