Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagy az egom vagy mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy az egom vagy mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és egy elég alternatív stílusba tartozom(piercing,tetoválás,hosszú haj)és ezért a hozzám hasonló lányokkal ismerkedek.Régen nem voltam megelégedve a külsőmmel de valahogy jobban vonzottam a lányokat.Most hogy végre úgy nézek ki mint ahogy mindig is akartam nincs akkora sikerem mint régen(félreértés ne essék nem egyéjszakás kalandokra vágyok).Külsős véleményét is kikértem ott azt mondták nem vagyok csúnya egyszerűen csak szerencsétlen de volt olyan is akitől megkaptam hogy egoista vagyok,elismerem néha azért elszáll velem a ló na de ennyire?Részemről nem tartom magam egoistának csak egyszerűen magabiztosnak habár lányok terén enyhén szólva kicsit bátortalan vagyok.Azért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés mert mostanság elég magányos vagyok és nem tudom mi lehet a gond.

2016. nov. 4. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy veled lenne a baj. Egyszerűen még nem ismerted meg a megfelelő személyt, vagy ismered csak nem is gondolod róla.

Szerintem légy kitartó :D

2016. nov. 5. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!