Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit csinálhatok rosszul?

Egyrészt ne aggódj. Lány vagyok, háromszor hívtam randira én magam is fiúkat, mindháromszor lekoptattak. Megesik. Eleve... elég bátor vagy hozzá, hogy próbálkozz, szóval eddig minden rendben. Sokan már a randira hívás előtt elakadnak, úgyhogy gratulálok!
A humor segíthet. A lányok szeretik azokat a fiúkat, akik megnevettetik őket. Azért is fordulhatnak az ilyen bulibetyárok felé, mert azok a leghangosabbak és sokszor vannak jó beszólásaik, amiken az egész társaság nevet. Szóval elég lehet egy-két csattanós válasz adott helyzetben, hogy felhívd Magadra a figyelmet, onnantól meg sínen vagy.
A másik: próbálj meg érdeklődési körön keresztül közelíteni a kiszemelt lányhoz, ahogyan előttem is javasolták. Vannak olyan srácok, akikbe egyből belezúg az ember, ezek az említett bulibetyárok, és van, akit úgy szeret meg az ember, ha megismeri. Hagyj időt. Találj egy hobbit, ami érdekel, és válassz azok közül, akikkel beszélgetni tudsz a hobbidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!