Az emberek általában csak akkor keresnek, ha kell nekik valami. Mit csinálhatok rosszul?
Figyelt kérdés
Ez legyen egy általános kérdés, csak minimális infót szeretnék megadni:
- Az éltanulók között vagyok, sokszor kérik a segítségemet ebben, de a kérdésem pont nem erről szólna, hanem a normál társasági életről
- Leginkább a lányokkal van ez, és ezen belül is leginkább online, pedig élőben ez nem probléma
- Általában = az esetek érezhetően nagy részében
- Nem vagyok antiszociális meg ilyesmik, egy teljesen normális gimis srác
Kicsit belefáradtam ebbe a szerepbe már... mi lehet a gond velem? F18
Köszönök minden témához kapcsolódó, értelmes választ.
2016. szept. 23. 18:15
1/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mond meg nekik, hogy nem segítesz, mivel csak akkor keresnek. Vagy csak nem írsz vissza.
Mikor neked kell valami, akkor ők segítenek?
2/2 anonim válasza:
Ezek a felszínes barátságok.Azon belül meg az érdek barátság.A pozitív az hogy felismerted,sok ember nem is tudja hogy milyen felszínes embereket mond barátjának.Sajna én meg úgs voltam hogy a volt haverommal nagyon jól kijöttünk,nagy barátnak tekintettem,de sajna ő ezt nem igazán viszonozta,a végén én lettem a szar.Azóta nem beszélek vele.Az a baj hogy 1 munkahelyen dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!