Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy gyereket akarok?
Mostanság erős érzésem van,hogy nagyon szeretnék már édesanya lenni.Persze nem most leszek mivel még iskolába járok szeretném elvégezni és munkát találni mivel tudom,hogy az anyaságot komolyan kell venni.De valami miatt mégis annyira vágyok már arra,hogy tudjak szeretni egy kis csöppséget aki az enyém.Imádok babákkal foglalkozni nagyon szeretem a kisbabákat.Elszoktam játszani a gondolattal mégis milyen lesz,hogyha egyszer beteljesül és anyuka leszek biztos nagyon jó érzés lehet.Nem most fogok belevágni a projektbe a barátommal mivel nincs meg a megfelelő hátér hozzá és tudom,hogy fiatal vagyok még az anya szerepe.Normális ennyi idős korba ezt érezni?Régebben nem akartam édesanya lenni de most egyre jobban valami miatt.
17/L
En is pont igy vagyok vele
Pedig meg csak 15 vagyok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!