Megnyugtatnátok egy kicsit? Nem akarok szexkapcsolatból gyereket!
most ért véget egy cseppet sem kellemes "kapcsolatom".amiben igazából ki lettem használva,miután megunt eldobott..a baj viszont az hogy sosem használtunk semmit,mert nem szerette én meg hagytam neki mindig..a legutóbb egy hete mensi utáni napokban voltunk eggyütt egyszer igy...
de nagyon nem akarok belegondolni hogy terhes lehetek,mert hiába ment bennem el de mensi utáni napok még "szárazak" ha jól tudom,ugye,igy ne is gondoljak arra hogy meg teherbe is eshettem?!!
normális válaszokat köszii
Ha nem védekeztek, akkor lehetsz terhes, akár a menzesz ALATT is.
Több mindenki lett már terhes a menzesz elötti/utáni napokon, a növeremék az 5. (az elsö vérzésmentes) napon nem védekeztek, az eredmény ikerterhesség lett.
Hogy a pi.csaba ne eshetnel teherbe, ha elment benned?!! Ennyire hulyek vagytok?! Kezet foghatsz a par kerdessel ezelotti tusolos idiotaval nyugodtan.
Sajnos nem tudlak megnyugtatni, ne haragudj. Felelotlen vagy es hulye.
Sziviii
Hát ha eltekintünk attól, hogy IRTÓ NAGY HÜLYESÉG volt ez, talán lehet súlyozni, hogy mennyire esélyes.
A ciklusod hányadik napján volt az aktus?
Mert van, aki 4 napig vérzik és van aki 8 napig, marhára nem mindegy. Minél korábban volt a ciklus elején az együtt lét, annál inkább csökken az esély. A másik kérdés a ciklusaid hossza, mert az sem mindegy hogy 28 vagy 32 naposak úgy általában.
Minél hosszabbak szoktak lenni a ciklusaid, annál inkább csökken megint az esély.
DE! A fő probléma, ami miatt (jogosan) írják, hogy BÁRMIKOR teherbe lehet esni, az az, hogy nem tudhatod, az előző ciklusodban volt-e rendes ovulációd. Minden termékeny nőnek van egy évben egy-két olyan ciklusa, amikor az érett tüsző nem reped meg. Ilyenkor ez megtörténhet a ciklus második felében bármikor, vagy akár a köv. ciklus elején a vérzés alatt, vagy a ciklus első felében, és arra is van esély, hogy megvárja a "rendes helyét" a ciklus közepén.
Csak épp aki nem követi a saját peteérését (amit jelen esetben erősen feltételezek), akkor az nem tudhatja, hogy éppen hányadán is áll. Ami tény, hogy a nő jó orgazmusa rásegít ilyenkor hormonálisan a tüszőrepedésre, emiatt ez növeli az esélyt, ha éppen ilyen hónapod volt...
Szóval orosz rulettet játszottál. Másfél hét ha jól értem, és kiderül, mert sajnos az esemény utánit lekésted.
Rosszul tudod, mivel nem óramű pontossággal működik a tested. Egy jó szex simán kivált spontán peteérést. Ráadásul a spermák elpiknikeznek egy hétig is a petevezetékben.
Nagyon sokan esnek teherbe a vérzés végén, meg egy pár nappal a középidő előtt.
Úgyhogy marad az imádkozás.
Ha most megjön a havid, akkor még ne lélegezz fel! A helyedben elmennék komplett std szűrésre. A pasi nem csak veled utálja a gumit: az előző 6 szexpartnere összes betegséget át tudja adni, a statisztikák szerint. Ha mind csak tripperes vagy hpv-s, még olcsón megúsztad.
Jol kihasznalt. Ha terhes leszel, nevelheted egyedul. Imadkozz, hogy nemi beteg ne legyel:/
Hol az eszed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!