Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnyugtatnátok egy kicsit?...

Megnyugtatnátok egy kicsit? Nem akarok szexkapcsolatból gyereket!

Figyelt kérdés

most ért véget egy cseppet sem kellemes "kapcsolatom".amiben igazából ki lettem használva,miután megunt eldobott..a baj viszont az hogy sosem használtunk semmit,mert nem szerette én meg hagytam neki mindig..a legutóbb egy hete mensi utáni napokban voltunk eggyütt egyszer igy...

de nagyon nem akarok belegondolni hogy terhes lehetek,mert hiába ment bennem el de mensi utáni napok még "szárazak" ha jól tudom,ugye,igy ne is gondoljak arra hogy meg teherbe is eshettem?!!

normális válaszokat köszii

2016. okt. 19. 21:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetsz-e terhes azt már előttem sokan elmondták. Engem inkább az lep meg hogy a bánatos francba lehet egy nőnek ennyire nulla önbecsülése?? Legyen már benned tartás!!! Ha elfogadsz egy tanácsot, ne kezdj új kapcsolatot addig amíg saját magadat nem kezeled a helyén.
2016. okt. 20. 06:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudlak megnyugtatni.
2016. okt. 20. 06:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10. ciklusnapon volt ovum. 5 napos menzeszem van. Szóval eléggé termékeny napok voltak a menzesz utáni napok. Szóval semmi sem zárható ki.
2016. okt. 20. 07:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég!!!! Simán hagytad, hogy többször is belédengedje, holott nem akarsz gyereket?

De, gondolj arra, hogy akár terhes is lehetsz!

Felnőtt ember vagy, már ne haragudj?! Nem tudtad, hogy ha nem védekezel sehogy, bármikor megeshet, hogy teherbe esel?! Szív.s, mostmár marad az imádkozás, hogy megúszd! :/

2016. okt. 20. 08:09
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

Előttem már leírták, hogy hát igen, van esélyed a terhességre, nem id kevés. És ha megnézet a statisztikák mit mutatnak: Egy nem kívánt terhesség sokkal hamarabb összejön, mint akik próbálkoznak.

Erre sajnos itt vagyok élő példa: Exemmel kiszakadt a gumi, 1!!! Alkalommal és babás lettem. Bár én megtartottam volna, szinte meg lettem zsrolva és el vetettem :(

A mostani párommal 9 hónap alatt jött össze, de már mindent kipróbáltunk.

Te csaj! Szedd össze magadat, gondolkozz el azon, hogy emberi élettel játszol a felelőtlenségeddel. Hol van a női tartás belőled? Sajnálom, hogy ennyire buta emberek vannak :(

4hkm

2016. okt. 20. 08:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, legalább majd a láthatásokkor találkozhatsz ezzel a csodálatos férfival. Biztos lenyűgöző, ha nem is akarsz gyereket, de azért rá tudott beszélni, hogy belédélvezzen...
2016. okt. 20. 10:43
 17/18 anonim ***** válasza:
En a mensi utani napokban estem teherbe most 14 hetes kismama vagyok :) szoval barmi lehetseges..
2016. okt. 20. 13:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát, kicsit sem tudlak megnyugtatni...meg szerintem senki sem...
2016. okt. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!