Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktátok nézni buszon, utcán, erre-arra a fiúkat? Ha igen mit csináltok ha szimpi?
Nem tudom hány éves vagy kérdező, de én igen, szoktam nem mindig, de néha nézegetni :) Ami egy röpke pillanatig tart csak, addig gyorsan felmérem a terepet, vagy aki a közelemben van :) Ezt nyilván nem látványosan teszem, mondjuk az is hozzá tartozik az esetemben, hogy csak iszonyatosan ritkán látok valamilyen kedvemre valót :) De, ha van is, akkor se látványos rajtam :) Én azt mondom, hogy nyugodtan ismerkedj meg vele, ha tetszik, veszíteni nem veszíthetsz vele :)))
Maximum azt mondja, hogy nem, de ezzel még nem történt semmi :))) Én azokat a srácokat értékelem, akik mernek (!) közelíteni és tudnak is ismerkedni :) Jó úton haladsz kérdező.
figyelj öreg, nem így kell csajozni, hanem lemész és leszólítasz 10-et, hosszabb időszakon keresztül, akkor majd folyamatosan lesznek akik fennakadnak a rostán,
de ezzel a hozzáállással amit a kérdésben mutatsz, jó hosszú ideig leszel közeli kapcsolatban a jobb kezeddel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!