Macskások, szoktatok csipesszel bolhászni? MIt csináltok a bolhával?
Én vízbe teszem, ha van bent, ha nincs, akkor meg a bolha egyik végét fogom meg a hegyes csipesszel, és kisollóval kettévágom a bolhát.
De ez csak fehér v világos szőrű cicában/kutyában kivitelezhető.
Amikor elhoztuk a kiscicát, jó helyről hoztuk, azóta mégis 100-nál is több bolhát szedtem ki belőle.
Fressnapfban voltam, de egyrészt horror áron voltak ezek, másrészt meg élvezem, ahogy látom, ha gyűlnek a vizespohár alján.
Port meg nem merek rászórni, kiscica, lenyalná magáról. (mondjuk a nagy is)
És mi az a fehér cucc vajon, ami kijön a bolhából, mikor csipesszel szétroppantom?
Bár akkor te ilyet nem látsz.
Tényleg nem :) A Fressnapf árait nem ismerem, nálunk elfogadható áron vannak a bolhacseppek. Ezt szoktam használni: [link]
Három hónapra nem rossz ár.
Az állatos témakörben mindig akad egy idióta, aki csak beszólogat?
Dehogy szenved, jobb dolga van neki állatként, mint neked anyádék mellett.
Trollkodni menj máshova.
Bár nem nekem szólt a "kedves" mondatod, de egyetértek azzal, akinek szántad. Gondolod kellemes szegény cicának, hogy marják a bolhák, míg te élvezed a látványukat?? Amiatt
van az, hogy "100-nál is több bolhát szedtem ki belőle", mert lerakják a petét és állandóan újratermeled a bolhákat. Remélem, előbb-utóbb szétmennek a lakásodban is és akkor magadat is bolházhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!