Macskások! Mennyi pénzt adnátok egy heterokrómiás kiscicáért?
Nekem egy heterokrómiás egyiptomi maum van.
Amúgy fehér macskáknál (perzsa, ragdoll...) divat a heterokromia, majd ha mutatsz
Venus the cat kategoriasat, azért 500ezret is kifizetnék
"Állatvédő vagyok, így nem adnék ki pénzt állatért. "
Németeknél pont az állat védelmére hivatkozva mindenki kér a keverékekért is pénzt, jelképes 50-60 eurót.
És jól is működik ezek szerint, mert nincs se macskából se kutyából túlszaporulat, és teljesen természetes hogy némely ember hagyja hogy legyen kicsi, senki nem szaporítóz le senkit. Nem is ismerik errefelé ezt a szót. Illegális tenyészeteket emlegetnek romániával meg lengyelországgal kapcsolatban, de itt valahogy meg van az egyensúly.
6os
Itt élek kint már jó ideje, és nagyon szeretem az állatokat, bármi is az, macskákat tartok. Itt nagyon drágák az ellátások, egy kombinált oltás cicának 150-200 euro (45-60e Ft) ha nem oltatod be, és megbetegszik, orvoshoz viszed, akár 1500 eurora is megbüntethetnek, itt ezt állatkínzásnak tekintik. (Sztem jogos, ha megelőzhető egy betegség akkor előzzük is meg) talán ezek miatt is, és az emberek felfogása miatt is felelősségteljesebben tartanak állatot. Egy cicaalom beoltása egy vagyon, így aki csak lehet, ivartalanít. (A legtöbb klinikán nyár közepétől akciós, a sok frissen született kicsit is elvigyék) itt maximum napi 1 kiscica alom kerül fel a netre, míg a jófogásra napi 50....ezen kívül sokkal gyakoribb a menhelyes állatok befogadása, szomszédomnak 3 cicája van mind menhelyes. Nagyon szimpatikus ez a felfogás, remélem egyszer Magyarország is eljut erre a szintre...:)
Amúgy nekem tetszenek nagyon a heterokróm cicák, de plusz pénzt nem adnék érte....lehet hogy látványos de a legtöbb heterekróm cicus süket a kék szeme oldalán, így én nem támogatom a kifejezetten heterokróm cicák szaporítását. (Amerikában sok államban tiltott)
7#
A feleségemnek is nagyon tetszik, de ő pont ezért nem akart, mert a legtöbbnek valami baja van, így maradt a házi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!