Nektek tetszenek a heterokrómiás állatok? Elsősorban kutyákra irányul a kérdésem.
Teljes mértékben el is utasítod az ilyen kutyákat?
Pl. ha várnál egy kennelnél, hogy végre megszülessenek a kölykök, hamar meg is látogatnád és kiválasztanád a tiédet, és mikor 2-3 hetes korában kiderülne, hogy heterokrómiás (de másik kölykök már nem tudsz választani, tegyük fel egy népszerű kennelről van szó, és mindegyik kutyát lefoglalták már), akkor vissza is mondanád?
Nekem nem tetszik, számomra zavaró, embereknél is zavarna olyan "melyik szemébe nézzek", mert együtt nem esik jól nézni. Mintha két különböző kutya élne egy testben, valahogy nem lesz tőle "kiismerhető" a tekintete.
Ezt nem lehet érthetően megfogalmazni, nekem ennyire sikerült.
De látom benne a szépséget, a különlegességet, csodálatos genetikai jelenség és biztos vagyok benne, hogy sok embert elvarázsol így meghagyom másoknak. :) Én nem hoztam volna el ilyen kölyköt, pedig a kutyám apja is ilyen, inkább vártam volna a következő alomra (ebben az alomban nem öröklődött).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!