Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran szoktatok...

Milyen gyakran szoktatok elaludni, túl későn kelni? Mit csináltok, hogy reagáltok?

Figyelt kérdés
Én még suliba járok(18/L)nagyon ritkán szoktam,de olyankor sajnos lány létemre is kicsúszik egy bassz*meg elaludtam....Aztán vagy bemegyek vagy ha pechemre pont azon a napon alszom el amikor dél körül végeznék,akk 1 max 2 tanórára nem megyek be.

2016. febr. 15. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Épp most ébredezek, de szerintem ez még nincs későn.

Életemben két hónapot dolgoztam úgy, hogy reggel 7-kor kellett kezdeni:(( A két hónapból, kb felében elkéstem:) Többé, nem is próbálkoztam reggeli kezdéses melóval:)

2016. febr. 15. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Én suli idő alatt jó ha 2-3x aludtam el a 6 év alatt, de az azért volt, mert 4-5-ig voltam fent és 6-kor kellett kelni.

Több mint 2 éve dolgozok, 1x sem aludtam el, igaz mostanság legkésőbb 2-kor fekszem, mert 5-kor kelek.

Amikor elaludtam akkor gyorsan felkeltem és kapkodva összekészültem, de volt olyan is, hogy inkább nem mentem be, mert nem volt már értelme.

22F

2016. febr. 15. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Amikor iskolába jártam sose aludtam el.

Nem toleráltál volna nálunk az iskolában.

Most, hogy dolgozom, elfordult párszor. Ilyenkor kapkodok, rohanok. Aztán szidom magam, hogy miért nem keltem fel időben :)

2016. febr. 15. 10:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.:)
2016. febr. 15. 10:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Hehe, nagyon ritkán van olyan, hogy időben kelek. :D

Mindég elalszom, komolyan. De már megszoktam.

23/l dolgozom.

2016. febr. 15. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Én mindig hajnali 4kor kelek, 1óra mire beérek a belvárosba.Aztán 19:00 jövök ki az egyetemről, utána még megyek gyakorlatra ami plusz 2 óra. Szóval minden nap kivéve a hétvége(volt már mikor szombaton is bekellett menni) 23:00 ekkor érek haza és ez szinte teljesen kiteríti az agysejtjeim:) de egyébként volt már olyan is hogy párszor elkéstem mert a vekker későn szólt vagy annyira hulla voltam,de aztán ez szépen lassan normalizálódott.19/f
2016. febr. 15. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem soha nem fordult elő ilyen. Az ébresztő szól, ha nem kelek fel, akkor 5 percenként újra és újra. Ilyenkor azért nehéz elaludni.

Amúgy van bennem egy alapvető felelősségérzet a munkám (és anno a suli) felé, ami nem hagyja, hogy kinyomjam az órát, és csak aludjak, amíg jól esik.

27/N

2016. febr. 15. 11:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Utolsó:A nagy ritka alkalmakkor amikor elalszom,én vagy úgy szoktam hogy felkelek,ezért lenyomom az ébresztőt,de vissza alszom(tehát majdnem ugyanaz amit írtál),de inkább úgy jön ez össze nálam hogy átalszom az ébresztőt,hiába szól(nekem nincs beállítva hogy ismételje)...

2016. febr. 15. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Szinte soha nem alszom el.

Ha meg történik,nem izgat különösebben, szép lassan,ráérősen készülődök és megyek suliba :D

2016. febr. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!