Milyen gyakran szoktatok elaludni, túl későn kelni? Mit csináltok, hogy reagáltok?
Épp most ébredezek, de szerintem ez még nincs későn.
Életemben két hónapot dolgoztam úgy, hogy reggel 7-kor kellett kezdeni:(( A két hónapból, kb felében elkéstem:) Többé, nem is próbálkoztam reggeli kezdéses melóval:)
Én suli idő alatt jó ha 2-3x aludtam el a 6 év alatt, de az azért volt, mert 4-5-ig voltam fent és 6-kor kellett kelni.
Több mint 2 éve dolgozok, 1x sem aludtam el, igaz mostanság legkésőbb 2-kor fekszem, mert 5-kor kelek.
Amikor elaludtam akkor gyorsan felkeltem és kapkodva összekészültem, de volt olyan is, hogy inkább nem mentem be, mert nem volt már értelme.
22F
Amikor iskolába jártam sose aludtam el.
Nem toleráltál volna nálunk az iskolában.
Most, hogy dolgozom, elfordult párszor. Ilyenkor kapkodok, rohanok. Aztán szidom magam, hogy miért nem keltem fel időben :)
Hehe, nagyon ritkán van olyan, hogy időben kelek. :D
Mindég elalszom, komolyan. De már megszoktam.
23/l dolgozom.
Velem soha nem fordult elő ilyen. Az ébresztő szól, ha nem kelek fel, akkor 5 percenként újra és újra. Ilyenkor azért nehéz elaludni.
Amúgy van bennem egy alapvető felelősségérzet a munkám (és anno a suli) felé, ami nem hagyja, hogy kinyomjam az órát, és csak aludjak, amíg jól esik.
27/N
Köszi a válaszokat.:)
Utolsó:A nagy ritka alkalmakkor amikor elalszom,én vagy úgy szoktam hogy felkelek,ezért lenyomom az ébresztőt,de vissza alszom(tehát majdnem ugyanaz amit írtál),de inkább úgy jön ez össze nálam hogy átalszom az ébresztőt,hiába szól(nekem nincs beállítva hogy ismételje)...
Szinte soha nem alszom el.
Ha meg történik,nem izgat különösebben, szép lassan,ráérősen készülődök és megyek suliba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!