Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit akar ez a fiú tőlem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar ez a fiú tőlem? Valaki segítene? Fiúk ti mit gondoltok? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Hosszu barna hajam van barna szemem. vékony vagyok.. Altalaban mosolygok.. Nem vagyok kihívó.. Es van egy fiu az osztályomban aki folyton olelget. megfogja a kezem magához húz.. Volt h az ölében ültem.. Mindig hozzam er.. Sosem durva velem.. O egy olyan fiu akinek nagyon könnyen fel lehet cseszni az agyat.. De aki ezt csinálja az nem jar jol.. A multkor is egy lányt felboritott a székkel.. 😂 de nem ütötte meg.. Es en mar sokszor csesztem fel az agyat.. Ea mindig lett volna lehetősége h betakarjon de nem tette... A multkor lefogta a kezem es neki szorított a falnak de nem erőszakosan.. Csak epp anyira h megijedjek tole.. Akkor tenyleg féltem.. Es akkor azt mondta h "ne félj ugy se bantalak" hat kirázott a hideg azonnal..es velem másképp beszél másképp er hozzam.. Es mar sokan kérdezték meg azok is akik nem az osztályba járnak h eggyut vagyunk? Meg h be jovok xy-nak? Es ez olyan fura.. Mármint az h most szeret vagy mi? Meg h ha igen miert nem mondja el? Mert sztem az neki is nyilvan valo h bejön nekem.. Am ha valami nem világos akkor írjatok privátba.. Próbáltam érthetően fogalmazni es mindent le irni ami fontos lehet.. Elore is koszi!

2016. nov. 5. 01:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki értelmes választ küldött, ahogy olvasom, még a 7-es is, aki azt írta, tanuljatok meg írni. Igen, mert például az együtt-et így írják, nem két ggy-vel és 1 t-vel.

De hogy a fiúra térjek: te képes lennél szeretni egy ilyen fiút, aki lányokat borogat fel székestül??? És mi a fenének ülsz az ölébe? Nem vagytok egy pár? Én a helyedben vigyáznék vele, amíg egy osztályba járunk, nem húznék ujjat vele, de amikor csak lehet, elkerülném. Ha nyíltan szembeszállsz vele, és ha nyíltan kimutatod, hogy nem érdekel, hagyjon békén, akkor lehet, hogy téged is fellök majd a székkel együtt. Vigyázzál vele!!!

2016. nov. 6. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
ill. egy osztályba jártok.
2016. nov. 6. 09:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindenki ertelmes valaszt adott a kerdesedre, csak sajnos ez nem azaz amerikai film ahol a rossz fiu megvaltozik egy lany kedveert. Azonban egyertelmu hogy a fiunak bejossz, de ha mar eza fiu bantott lanyokat (ami szegyenletes tett, egy nalla gyengebbet bantani, kivancsi lennek egy nagyobb termetu fiuval mit kezdene..) akkor ha osszejossz vele te is fogsz kapni.

Es nyilvan azert nem mondja el mert akkor az rossz fenyt vetne a #maganyosrosszfiuvagyok stilljere.

Meg mi az hogy sokszor volt lehetosege hogy bantson ?(betakarjon alatt gondolom ezt erted) nem istenem nem, egy fiunak sosincs lehetosege meg verni egy lanyt, kiveve ha az tenyleg nagyon nagy okot adott ra neki, de gondolom csak valamit beszoltal neki vagy kotekedtel vele..

Nem szeretnelek meggyozni hogy ne gyere ossze vele, de en azt tanacsolom hogy keruld a tarsasagat.

2016. nov. 6. 12:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi utolso 😉
2016. nov. 6. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!