Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van hogy azt mondjak helyes vagyok, de sose volt meg baratnom? 18/F
A lanybarataim mind dicsernek de erdekes egyik se jarna velem es altalaban arra hivatkoznak hogy "Nagyobb szuksege van egy orok baratsagra, mint egy kapcsolatra ami barmikor veget erhet" es hasonlo dumakkal probaljak terelni a dolgot.
Magas es vekony testalkatu vagyok, barna szem haj. Igazabol ha valaki ker kepet az irjon es kap.
De a lenyeg az, hogy miert dicsernek eleg sokan ha en nem erzem hogy az lennek, mivel 18 eves letemre egy kapcsolatom se volt.
Konnyen ismerkedem a lanyokkal, de mindig beragadok a baratsagzonaba :(
Ha kep kell nemed korod ird.
Nekem küldhetsz képet ha gondolod :)
15/L
helló.
sajnos az nagy szívás, ha bent vagy a barátzónában, nagyon nehéz onnan kikerülni, mint a te eseted is mutatja.
Nekem is volt egy ilyen időszakom 17-19é koromban, és akkor pofára ejtett egy csaj, akibe nagyon szerelmes voltam, pont ezzel a legyünk csak barátok szöveggel. Én mondtam neki, hogy akkor ne találkozzunk többet, mert nem tudom elviselni a látását úgy, hogy nem járunk.
Azután ha egy csaj igazán bejött, akkor mindig az elején megmondtam neki, hogy tetszik nekem, és elhívtam randizni. sokan elutasítottak, de többet soha nem szenvedtem a barátzónában, és utána lett barátnőm is, nem is egy... :D
sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!