Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb baratnom jar egy nala ket evvel fiatalabb fiuval. Szerintetek ez helyes? Tobbi lent.
Az ő dolguk. Mindegyikük csak érdekből jár, így végső soron senki nem ver át senkit :D
Az más kérdés, hogy így talán mégsem kéne, de mondom, ez az ő dolguk, senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel jár.
Miért akarod megmondani neki?
Úgysem fog sokáig tartani+ez az ő dolguk szerintem.
Amúgy tényleg gáz, de nincs mit tenni
Egyáltalán nem helyes. Már azt sem értem, hogy egy 14 éves kislány minek foglalkozik a "pasikkal", na de hogy egy 12 éves kisfiúnak "barátnője" legyen, több mint szégyen.
Ennyi idősen a legkevésbé sem kéne ezzel foglalkozni.
Szüleinek is gratulálok, ha ezt hagyják..
Az nem helyes hogy 14 évesen ,,kapcsolatot'' durva szó hogy szimulálnak inkább eljátsszák, főleg egy 12 éves.
De az se helyes hogy te mások életével foglalkozol. Na meg az hogy a közös ismerősök is erről beszélnek, nincs jobb dolguk vagy mivan az emberekkel??!? Szerintem senkinek semmi köze a másik életéhez de ez már itt szégyen hogy ennyire unalmas mindenki élete.
Szóval egyik se helyes, az hogy te véleményt mondasz, arra meg azt mondom hogy mindenkinek van véleménye de senkit nem szokta érdekelni a másiké, szóval szerintem hagyd rájuk és javasold ezt mindenkinek hisz ő ,,életük'' mintha hiába hogy még gyerekek akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!