Hol a legjobb ülni a Papp László sportarénában egy 10 év körüli gyerekkel? A színpad előtti küzdőtér az álló helyes vagy ülőhelyes?
Figyelt kérdés
Violetta koncertre szeretnénk menni 10 év körüli kislánnyal, ülőhely lenne jó de nem tudom hogy a színpaddal szemben lévő helyek azok -e vagy itt csak állni lehet? Mi az az ülőhely ahonnan még ő is jól láthatja, hallhatja a koncertet?2015. jan. 9. 17:15
1/2 anonim válasza:
Hát a hallással biztos nem lesz gondja a szinpaddal szemben levő helyek csak állóhelyesek én nem ajamlanam mert 1.onnan semmit nem fog latni 2.össze lesznek tömörülve mint egy ketrecben..ugyhogy en nem ajanlom. Viszont ha a hely nem is olyan jo akkor is még kivetítőn láthatja..mert lesz.de nagyon gyorsan kell lefoglalni vagy megvenni mert TENYLEG percrol percre fogynak el már a második koncert jegyei
2/2 anonim válasza:
Szia!
A Violettán nem lesz állóhely, a küzdőtér is székekkel lesz tele. Oda lentre nem biztos, hogy jó egy 10 évessel menni, mert nem biztos hogy kilát az előtte ülőktől.Hiszen a küzdőtéren egyszintben van mindenki, ha esetleg feláll a közönség akkor meg méginkább nem fog látni. De szemből biztos jobb a hangzás és közelebb is van a színpadhoz.
Szerintem ami igazán jó ülőhely és rálátás is jó azok a 102-es, 103-as és a 120-as, 119-es szektor és persze ne túl magasan. Ha még szükséged lenne segítségre, akkor szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!