Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van hogy azt mondjak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van hogy azt mondjak helyes vagyok, de sose volt meg baratnom? 18/F

Figyelt kérdés

A lanybarataim mind dicsernek de erdekes egyik se jarna velem es altalaban arra hivatkoznak hogy "Nagyobb szuksege van egy orok baratsagra, mint egy kapcsolatra ami barmikor veget erhet" es hasonlo dumakkal probaljak terelni a dolgot.

Magas es vekony testalkatu vagyok, barna szem haj. Igazabol ha valaki ker kepet az irjon es kap.

De a lenyeg az, hogy miert dicsernek eleg sokan ha en nem erzem hogy az lennek, mivel 18 eves letemre egy kapcsolatom se volt.

Konnyen ismerkedem a lanyokkal, de mindig beragadok a baratsagzonaba :(

Ha kep kell nemed korod ird.

#IDE #irjak :D
2016. nov. 4. 16:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Srácoknak nem küldesz? Objektív vélemény. Egyébként hetero vagyok. 20/F
2016. nov. 4. 16:55
 12/27 A kérdező kommentje:
Most irja valaki hogy valaki más kuldozget kepet az ittenieknek :D irjatok valaszt erre vagy a kerdesre es aki majd ott felveszi veletek a kapcsolatot az az eredeti. De cink hogy masnak adjak ki magukat az emberek :D szanalom
2016. nov. 4. 16:56
 13/27 A kérdező kommentje:

Elottem kemmentelonek

Mindenkinek kuldok ha irja a nemet es korat :)

2016. nov. 4. 17:14
 14/27 anonim válasza:
küldhetsz képet 17/l
2016. nov. 4. 17:15
 15/27 anonim ***** válasza:

Én is kérek képet. 17/L

Attól függ amúgy nagyban,hogy ki mondja. Nekem a barátaim próbálják beadni,hogy szép vagyok,de tudom,hogy nem vagyok az. Szóval ha a haverok/nagyon jó lánybarátnő szerint vagy helyes,akkor azt csak jófejségből mondják.

Ha pedig tényleg sokan tartanak helyesnek,akkor lehet,hogy a személyiséged taszító. De amúgy az is igaz,hogy egy nagyon jó barátságot nem érdemes tönkretenni egy kapcsolattal,csak nagyon kevés,értelmes lány van,aki eljut eddig a felismerésig.

2016. nov. 4. 17:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Küldheted a képet. 18/L
2016. nov. 4. 17:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem is 18/L
2016. nov. 4. 17:37
 18/27 anonim ***** válasza:
ha tényleg kíváncsi vagy rá mit gondol rólad egy idegen első látásra akkor küldhetsz képet és én Megmondom az őszinte véleményem:) 16L
2016. nov. 4. 18:05
 19/27 A kérdező kommentje:
Remelem senkit nem hagytam ki.
2016. nov. 4. 18:13
 20/27 anonim ***** válasza:
En nem kaptam :( 16/l
2016. nov. 4. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!