Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen pasim?
Tudom sokan felteszik ezt a kérdést..13 éves vagyok,de érettebb a koromnál,szóval ne gyertek azzal,hogy "menjé' játszani a barbiddal"..én ezt komolyan gondolom,facebookon iy egyre több fiú jelöl be,de nyilván nem fogom azt írni,hogy"szia teccel járunk?"...,komolyan gondolom,megértem rá,még sosem volt semmi párkapcsolatom vagy mi,és nem eröltetem vagy ilyenek,de elkezdett ez a téma érdekelni.Mindenképp 14-15éves legyen,mert a velem egykorúak pfuhh..éretlenek..szánalom..
Köszi mindenkitől a (kedves)válaszokat:)
14-15 évesek is éretlenek, csak nézőpont kérdése 22F
ui.: a 10-11 éves "pasiknak" te már érett nőnek tünsz.
Minden ilyen korú lány azt állítja magáról, hogy érettebb a koránál (meg h mások is mondják.. esetleg az elfogult szülők):DD.
De ne foglalkozz ilyen dolgokkal még szerintem. Ahogy te a veled egykorú fiúkat éretlennek mondod (egyébként a 14-15 évesek is azok, ha már általánosítunk), a nálad idősebb fiúk és lányok fognak téged annak titulálni, ha nagylányosat játszol.
13 évesen tanulj inkább, tényleg, hidd el, fontosabb. Barátkozz fiúkkal (is), de ne pasizz. Főleg ne 15 éves sráco(ka)t akarj megfogni, mert sokuk életenének sajnos már ennyi idősen része a testiség..
De ha esetleg mégis összejönnél valakivel (akinek a legjobb ha csak a kezét fogod még), akkor legyen az inkább ugyanannyi éves mint te. És megértem, hogy nem találod túl értelmesnek a többi 13 évest, de az iskolán kívül is van élet. Matek szakkörön, vagy olvasó szakkörön (vagy nem tudom milyenek vannak:D) biztos normálisabbakat találsz.
És remélem nem sértettelek meg bármivel is.
Szerintem ha pasit szeretnel akkor 15+ evesek fele nyiss, nem biztos hogy ezek a mai kisgyerekek fel tudjak fogni mi az a kapcsolat.
Ha legalabb 14 lennel meg azt is mondanam hogy irj ram, de a 13 az huzos szamomra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!