Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. s. vendéglátós a pasim, mi legyen a kapcsolatunkkal?
Komolyan ezért szakitanal???
Szóval meg nem felnőtt?
"....Ha felnőtt lesz...."
Lol, nem par naprol van szo. Ha befejezi a sulit, akkor majd ezt fogja csinalni, es akkor nem "lol par nap" lesz, hanem egesz heten, ki tudja milyen beosztasban.
Es igen, semmi ertelme huzni egymas idejet, meg megjobban megszeretni egymast, ha egy kozos elet ugy nezne ki, hogy nem nezne ki sehogy, mert vagy alszik, vagy dolgozik...
Irjon mar aki vendeglatos, hogy ok, hogy elik meg, hogy oldjak meg, mert megorulok ezektol a sggfjektol...
Ezt már te eldöntötted. Nekünk ebbe nincs beleszólásunk.
Vagy talán van beleszólásom? Ha azt mondom maradj vele és támogassad, azt teszed? Ha azt mondom, ő is eldobható, mint a teszkós zacskó, és úgyis kapsz másikat, akkor szakítasz vele? Minek kellünk a képbe?
Ez nagyon nem így van.
Ha jönne valaki, aki azt mondja "xy éve vagyok a párommal, vendéglátós, én "civil", így és így oldjuk meg, puszi" akkor gondolkodás nélkül maradnék.
Pont az a helyzet, hogy mindenki azt mondja, hogy "ne maradjatok együtt" és én kapaszkodókat keresek, mert szeretem.
De emellett túl reális vagyok ahhoz, hogy csak úgy a vak világba maradjak mellette, úgy, hogy érzem, sosem lesz kiegyensúlyozott kapcsolatunk.
Remélem egész érthető így már ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!