Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » S. O. s. vendéglátós a pasim,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. s. vendéglátós a pasim, mi legyen a kapcsolatunkkal?

Figyelt kérdés
Úgy érzem megtaláltam az igazit, minden nagyon harmonikus, imadjuk egymast, egy dolgot leszamitva. A parom szakacsnak tanul. Minden rendben van, ameddig mindketten iskolaba jarunk, de ha peldaul jon egy szunet (mint most az oszi) akkor nagyon ranyomja a belyeget a kapcsolatunkra. En egesz nap egyedul vagyok, (de lagalabbis nelkule) aztan este "hazaesik", egy filmet nem birunk megnezni, mert elalszik, a szexrol mar ne is beszeljunk. Biztat, hogy ot csak azert " szivatjak" mert o tanulo, es ha felnott lesz akkor majd normalis munkarendben dolgozik.. Nem vagyok ebben biztos. Szakitsak? Vagy ne? Ha szakitok elmondjam az indokot? Vagy tartsam meg magamnak? Kerlek adjatok tanacsot, nagyon csalodott vagyok!:(

2015. okt. 31. 23:02
 1/6 dankmemer ***** válasza:
100%
lol ember pár napot bírj már ki
2015. okt. 31. 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Komolyan ezért szakitanal???

Szóval meg nem felnőtt?

"....Ha felnőtt lesz...."

2015. okt. 31. 23:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Lol, nem par naprol van szo. Ha befejezi a sulit, akkor majd ezt fogja csinalni, es akkor nem "lol par nap" lesz, hanem egesz heten, ki tudja milyen beosztasban.

Es igen, semmi ertelme huzni egymas idejet, meg megjobban megszeretni egymast, ha egy kozos elet ugy nezne ki, hogy nem nezne ki sehogy, mert vagy alszik, vagy dolgozik...

Irjon mar aki vendeglatos, hogy ok, hogy elik meg, hogy oldjak meg, mert megorulok ezektol a sggfjektol...

2015. okt. 31. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt már te eldöntötted. Nekünk ebbe nincs beleszólásunk.

Vagy talán van beleszólásom? Ha azt mondom maradj vele és támogassad, azt teszed? Ha azt mondom, ő is eldobható, mint a teszkós zacskó, és úgyis kapsz másikat, akkor szakítasz vele? Minek kellünk a képbe?

2015. okt. 31. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez nagyon nem így van.

Ha jönne valaki, aki azt mondja "xy éve vagyok a párommal, vendéglátós, én "civil", így és így oldjuk meg, puszi" akkor gondolkodás nélkül maradnék.

Pont az a helyzet, hogy mindenki azt mondja, hogy "ne maradjatok együtt" és én kapaszkodókat keresek, mert szeretem.

De emellett túl reális vagyok ahhoz, hogy csak úgy a vak világba maradjak mellette, úgy, hogy érzem, sosem lesz kiegyensúlyozott kapcsolatunk.

Remélem egész érthető így már ;)

2015. nov. 2. 15:52
 6/6 anonim válasza:
Az én párom is vendéglátós(pincér) tanuló. Az éven fog vizsgázni. És utána már biztos a munkahelye. Volt próbanapon az étteremben ahol dolgozni fog, este fél11-re ért haza, és mivel (még) külön élünk, fél órát láttam. Amíg nem érettségizek le, ez így is lesz...napi fél óra, max 1 óra... :) És mégis vele maradok, mert jobban szeretem őt bárminél és bárkinél.... :)
2016. márc. 15. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!