Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a pasim azt mondta, hogy szeret de nem annyira mint régebben? Tudok valamit tenni annak érdekében hogy ez ne így legyen?
3 hónapja vagyunk együtt.
Én nem akarok vele szakítani mert szeretem :D
Az ágyhoz fiatal vagyok ...
Köszi majd beszélek vele.
A további válaszokat is szívesen elolvasom.
Köszi a válaszokat mindenkinek
ilyen buta tippeket adni de most komolyan! ha valéami nem megy az a megoldás kidobjuk? HAHAHAAA
nem ám hogy akkor dolgozzunk rajta serényen !! neeeem.. inkább ugorjunk! könnyebb végülis mint energiáűt belefeccölni.. végülis azért udvoaroltáél neki meg tepertél hogy a kedvében járj hogy aztán később ha valami nem megy kukába dobj minden belefeccölt energiát! AWESOME hozzáállás :D
igy aztáén van értéke a párkapcsolatodnak :D
BUTA aki azt hiszi nem változik meg semmi a kapcsolat alatt.. igenis MINDEN megváltozik mert elmulik az a valami amit ugy hivan .. szerelem? ^^ ezért is lépnek félre mert az uj izgalma és es a rapid vonzalom által ujraélhet dolgokat de EZ CSAK önámitás! lehet minden masik honapban félrek*rni de az csak az illetőt minősiti emberileg. sztem el kellene gondolkodni miért is lettél vele és viszont; ja és hihetetlen de kütyünyomogatás meg facebook helyett néha beszélgetni pl? csodákra képes hidd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!