Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen utat kell bejárnom, hogy végre legyen egy rendes pasim?
17 vagyok, nyilván csaj :-) sportolok, futók, bicajozok, imádok erdőbe járni
Még nem volt kapcsolatom, holott már több pasit is észrevettem, hogy bejövök nekik, jelenleg is van egy pasi akinek úgy veszem észre tetszem
De kit érdekel, ha egyszer egyedül vagyok meg mindig magányosnak érzem magam, annyira, hogy ez átvetült a tudatalattimra, ezért kb minden nap szerelem témában álmodom.
Jó lenne valaki aki átölel, akivel klasszikus horrort tudok összebújva nézni stb stb stb
Gyere, beszélgessünk :D Hátha jobb lesz a helyzet :D
17/F
Ez rengeteg mindentől függ amúgy...
És rengeteg mindent "kaphatsz" szerelem terén...
Lehet a lehangolt állapotomnak köszönhető, de szerintem a szerelem nem nagyszám...
Olyan mint amikor veszel egy játékot a boltban (kiszemeled), aztán hazaviszed (összejöttök), aztán otthon játszol vele (nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziád), és kb. ennyi...
Utána megszünik a játék, és átváltozik valami mássá...
"párkapcsolat" "közös élet" "együtt fejlődni"
Durván ennyi az élet is, ha az átlagos életmódot választjuk...
Persze közben vannak ölelések, közös ébredések, huncut mosolyok, apróbb veszekedések, átláthatatlan problémák, szörnyek...
Engem csak addig vonz a szerelem, amíg a jelenre koncentrálok, mert "jó lenne ha most valaki itt lenne, annyi mindent csinálhatnánk"... De ha tovább megyek, akkor ott a temérdek probléma, kín, szenvedés...
És mivel az élet nem mese, ezért nem mindrgy milyen csajt/pasit választasz... Attól függ majd az egész életed...
Emellett persze jogos hogy vágysz ilyenekre, de érdemes átlátni az "elképzelt rózsaszín felhőn"...
Egy srác/csaj simán tönkreteheti az egész életedet, ahogy persze boldoggà is teheti...
Majd csapass egy likeot, mert krv@sokat írtam fölöslegesen... (telón, ékezetekkel!)
17/F
Az a helyzet, hogy a legtöbb srác nem mer kezdeményezni.. Szomorú, de tényleg így van.
A sport (nálam mindenképpen, de szerintem minden srácnál) óriási plusz pont, és az is pozitív,hogy szereted a természetet. Ez alapján amit leírtál semmi mást nem tudtunk meg, szóval lehet, hogy van valami, ami taszítja a srácokat, bár ez csak feltételezés. A másik véglet pedig az, hogy a srácok azt hiszik, hogy te szinte tökéletes vagy (persze nem lehetsz tökéletes, mert tökéletes ember nincs) és nem kezdeményeznek, mert azt hiszik, hogy esélyük sincs. De türelem, még nagyon ráérsz :)
18/f
Hátrányom csak egy van, hogy magabiztos vagyok, értem a dolgom
Szóval nem az a tipikus kis félénk csaj, akit oltalmazni kell, meg támogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!