Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig itthon vagyok és barátaim sincsenek, akkor barátnőről ne is álmodozzak?
17 éves vagyok és szinte sosem jártam el sehova sportolason kivul,mert nem akartak velem barátkozni.
Nagy részben haza jovok a sulibol,tanulok,edzek,alszom.
Interneten sincs kivel beszélnem.
Múltkor elmentem a szomszéd városban megtartott koncertre és tök jó volt és csomó csinos lányt láttam.
Kár hogy ezekből kimaradok.
Barátnőre nekem már nm lehet esélyem,ha nincsenek barátaim igaz?
Mert akkor inkább a társkeresőt sem próbálom meg.
Az attól függ hogy nézel ki. Ha akarod rám írhatsz.
17L
Basszus nyilván nem...nekem 19 évesen volt az első csajom (őszintén szólva nem is akartam),és az egész úgy kezdődött, hogy leszopott egy disco mellet. Azóta már volt legalább 6 (és egyébként nem olyan nagy dolog ez mint az sokan képzelik, hogy JAJJ DE jó van barátnőm) volt úgy, hogy alig vártam mikor szakítunk de komolyan:D És fordítva is volt már ilyen.
Igenis ki kell mozdulnod, ha ismerkedni akarsz nem mondom azt ,hogy egyből megtalálod az életed párját először inkább egy tini ribire saccolok. MINDENKINEK VAN ESÉLYE kapcsolatokat kialakítani...neten meg se próbálj, mert semmi értelme :D fogd meg magad menj el néha szórakozni vagy valami. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!