Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig mikor elhatározom hogy ismerkedni fogok egy lánnyal a suliban mindig eszembe jut hogy nem helyes az arcom és így le is mondok a barátnőről. Mit tegyek hogy ne hiányozzon ennyire egy barátnő?
A suliban van egy csomó csinos félénk lány és szeretnék is egyhez odamenni,de előtte mindig eszembe jut hogy nem tetszenék neki.
Nőnapon is ez volt.
Van egy lány akivel néha-néha beszélek (mással nem) és szerettem volna neki vinni egy szál virágot (ami egyébként a kedvenc virága ),de a suliban mikor oda szerettem volna adni neki és megláttam Őt az jutott eszembe inkább nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni hogy egy ilyen fiú ad neki virágot mint én aztán kidobtam a virágot és elmentem... Más sokkal helyesebb fiúk úgyis adnak neki.
De így barátnőm sem lehet... És fogalmam sincsen hogyan nyomjam el magamban ezt a rossz érzést.
Mit tudnek tenni?
17 éves vagyok.
a külső nem olyan fontos, ha normálisabb vagy, mint a helyesebb srácok, akkor már te vagy az a jobb, akit a lány érdekel
ahányszor elbizonytalanodsz, hogy túl randa vagy kérdezd meg magadtól, hogy mennyire vagy rendes
bármennyire is kilátástalannak tűnik előbb utóbb beléd fog szeretni egy lány
Tudatosítsd magadban, hogy csak hátráltatna a tanulmányaidban, valamint úgysem vele élnéd le az életed valószínűleg szóval fölösleges egy barátnő.
Foglalkozz a dolgaiddal, mert ha ilyenekkel törődsz, akkor nem szentelsz majd elég figyelmet a tanulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!