Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit szoktatok álmodozni barátnőről/barátról?
Akiknek még sosem volt.
Én néha van hogy 8 órát is fekszem az ágyban és direkt fenttartom magamat hogy tudjak álmodozni arról hogy milye lenne ha barátnőm lenne.
Más ezt mennyi ideig csinálja?
17/f

Hát én egyátalan nem. Volt 2 kapcsolatom de annyira rosszul sült el mind2... most egy ideig kiszálltam ebből és inkább érertségire koncentrálok, meg jogsira. Úgy vagyok vele nost, hogy ha valakinek tetszek akkor rendben van, megpróbálom, de semmi kedvem non-stop csakok után kutatni. Tehát a kérdésedre válaszolva:0 percet naponta. És ajánlom hogy te se többet 10 percnel mert a lányok kétségbeesettnrk fognak hinni meg nyomorultnak. Ne éld bele magad olyanba ami nem létezik, mert csúnyán pofára fogsz esni.
18/f

Nekem már volt több is, de én is elég sokat szoktam erre gondolni.
21/F
Nyugi, nem élem magamat bele.
:D
Vagyis igen, de a realitás érzékem megmarad,mivel tudom hogy nem teljesülhet az amiről álmodozom ezért minnél jobb álmokat szövök magamnak.:) :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!