Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ismertek olyan filmet ami két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan filmet ami két legjobb barátnőről szól és azok egymásba szeretnek?

Figyelt kérdés
Leszbikus filmre gondolok. Van egy ilyen film, csak elfelejtettem a címét. Tudnátok segíteni?

2016. jan. 17. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Sok ilyen film van...

Részletezd kicsit, melyikre gondolsz.

2016. jan. 17. 16:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Ha sok van mondanál egy párat? Hátha közötte van.

Amúgy arról szól, hogy suliba járnak és legjobb barátnők lesznek, de az egyik lány elkezd furcsa jeleket adni a barátnőjének és a másik meg beleszeret. Azt hiszem valami ilyesmi volt benne. Azért mondanál egy párat?

2016. jan. 17. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sorozatról tudok konkrétan :)

Faking it :) (simlis spinék magyarul)

2016. jan. 17. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt nagyon sok leszbi film van, keresgélj.

[link]

Nagyon sok sulis-leszbikus filmet ismerek, de aminek ilyen a történet vezetése, olyan pont nem ugrik be.

Láttad egyáltalán a filmet?

Idősebb lányok vagy nagyon fiatalok?

Amerikai stílusú film vagy mit tudom én francia?(igenis, látható a különbség film és film között)

2016. jan. 17. 16:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem beugrott egy ilyen film, de a címe meg pont nem :D

Abban egy szőke meg egy barna hajú csaj játszik. Egyetemre járnak, a szöszi vívást sportol, a barnát meg a családi dolgok miatt férjhez adják.

Mondjuk ezzel nem sokat segítettem, hacsaknem ez a story amire gondoltál :D

2016. jan. 17. 16:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet, de annyira nem lehet jó, ha annyi segítőkész ember közül senki sem emlékszik rá. :D

De azért ha megvan, áruld már el mi volt az! :)

2016. jan. 18. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Fuck Amal - egy nagyon kedves svéd film egy leszbiről, ki összejön a suliban népszerű lánnyal.
2016. jan. 19. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
igen a fuking it(simlis spinék) ami olyan hogy 2 legjobb barátnő megjátszák a suliba hogy összejöttek hogy menők legyenek de az egyik csaj beleszeretett a másikba és akkor jön rá hogy leszbi/bi viszont a másik az meg csak a hírnévvel foglalkozik és ő hetero. És csak később vallja be a másik hogy szerelmes belé (de nem spojlerem le az egészet :D majd a 3. évad március 13 vagy 15. én jön ki
2016. febr. 28. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt "Fucking Åmål"-nak írják. :) De zseniális film, én is csak ajánlani tudom, és jó hír, hogy már az interneten is fellehető magyar felirattal vagy szinkronosan egyaránt - pár éve sajnos nem így volt.

2016. ápr. 17. 05:21
 10/10 anonim ***** válasza:
*fellelhető
2016. ápr. 17. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!