Szoktatok merengeni, álmodozni napközben, éjszaka alvás előtt/helyett?
Szerintem majdnem mindenki szokott álmodozni/elmélkedni elalvás előtt, hacsak nem annyira hullafáradt, hogy már nincs erre ideje :-)
Én általában az elkövetkezendő versenyre vagy rendezvényre, előadásra készülök fel fejben, ha időben már közel van, ha nincs ilyen, akkor nekem tetsző (valós) lányokról szoktam elmélkedni, elsősorban azon, hogy bárcsak a barátnőm lehetne :-/
27/F
Én sajnos nem jutok a képzelgéseimmel semmire. Próbáltam leírni őket, de mikor visszaolvastam sápadt képpel gyújtottam fel az egész füzetet... Nagyon gáznak érzem visszagondolva. Rajzolni tanulok most, hátha azzal kezdek valamit. Szeretem kreatívan megfogni a dolgokat.
Az én fejemben semmi nem tökéletes, még odabent is szenvedés van :D
Rendszeresen :) Ha épp nem csinálok semmit, máris elragad a fantáziám.
22/F
Teljesen az enyém!! :D Isten őrizz, hogy megosszam bárkivel is :D
4-es voltam.
Igen, rendszeresen.De van ugy,hogy olyankor gondolom at az aznapi esemenyeket. Ha meg mar nincs mit kivesezni, akkor jon a kepzeletbeli vilagom. Szerintem az emberek ilyenkor kepzelnek el olyan dolgokat, ami hianyzik az eletukbol vagy vagynak ra :)
legalabbis en igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!