Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tud mindig ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tud mindig ilyen embereket összeszedni?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmről van szó.Tegnap elhívott vacsorázni engem és a barátomat,hogy mutassa be a pasiját nekünk.A panel előtt találkoztunk velük és mondta,hogy autóval megyünk egy étterembe.Kérdeztem,hogy melyik autóval és rávágja,hogy azzal a fehérrel a másik felén(Valami nagyon drága Lexus volt).Még elkezdtem kacagni is és erre a pasija veszi ki a kulcsot és csipog az autó.Elmentünk egy étterembe ahol a végén akármennyire tiltakoztunk mindent fogyasztásunkat kifizette.Udvarias és kedves srác,de nyílvánvalóan látszik,hogy valami nincs rendben vele.A barátnőmről az kell tudni,hogy 23 éves,eddig 5 komoly kapcsolata volt és az 5 exéből 3 jelenleg börtönben van.Hogyan tud mindig ilyen embereket kifogni magának?Ennyi csalódás után nem veszi észre,hogy ami túl szép,hogy igaz legyen az általában nem igaz?
2016. szept. 27. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, akinél az autómárka a mérce, az könnyen pofára esik.
2016. szept. 27. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
És a másik 2?
2016. szept. 27. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébkent azt sosem értettem miért nem fogadnak el egy tárgyat vagy nem akarja hogy kifizessenek neki egy éttermi fogyasztást miért nem fogadják el én lazán mindig azt mondom hogy kössz ennyi mit kell ezen problémázni? Legalább több pénzünk marad meg ha ők fizetik
2016. szept. 27. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
*Egyébként azt nem értettem az emberek
2016. szept. 27. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Vszimu o olyan lany, aki tetszik az ilyen pasiknak. Az ilyeneket vonzza. En is ilyen vagyok, bortonben ulnek, meghaltak a volt pasijaim.
2022. júl. 31. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!