Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne kedveljem meg ilyen hamar az embereket?
Figyelt kérdés
Mindig ebbe a hibába esek, hogy megismerek egy fiút es pár beszélgetés/üzenet után elkezdek kötődni hozzá és, ha megszakad a kapcsolat, vagy kevesebbet beszelunk utana nagyon rosszul erzem magamat, hiányzik és sokáig szomorú vagyok miatta. Fogalmam sincs mit tehetnék ez ellen és néha már saját magamat idegesítem fel, hogy hogy tudok ilyen hamar megkedvelni valakit:c2016. márc. 17. 21:39
1/15 anonim válasza:
Hülye az a fiú aki egy ilyen lányt eldob, vagy megszakítja vele a kapcsolatot. Én nagyon szeretem ha egy lány ilyen szinten kötődik hozzam. Szerintem nem tudsz ellene mit tenni, ilyen vagy...
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
bezzeg én ilyeneket nem talalok...csak en szivom meg ugyan ezt fiuként...17/F
4/15 anonim válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok...De meg lehet szokni...:(
16/L
5/15 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy az osszes megkedvelt emberrel es annak elvesztésével egy icipici darab is elveszik belőlem és már kezdek teljesen elkeseredni, hogy el fogok fogyni, ha így folytatom :D
2016. márc. 17. 22:14
6/15 anonim válasza:
Én is így éreztem...egészen két nappal ezelőttig, amikor is rájöttem, hogy nem ez a világ vége, és sokkal rosszabb is fog jönni:)
8/15 A kérdező kommentje:
Igazad lehet és talán az még a jobbik eset, hogy hamar megkedvelem az embereket mint az, hogy egyáltalán nem tudok, vagy csak nagyon nehezen szeretni valakit:d köszönöm a válaszokat megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben:))
2016. márc. 17. 22:21
9/15 donmogyoróscsirke válasza:
Jézusom emberek.. Oké ez nem probléma.. de azért ezt teljesen elfogadni se jó.. mert sokan vissza fognak élni ezzel.. Kevés az önbizalom, itt az a gond.. Kezd el fejleszteni magad, kezdj valami hobbiba, kezdd el úgy alakítani a világodat, hogy nem feltétlen a kapcsolatot keresed, hanem felfedezni , tanulni valókat. Figyeld meg, ahogy nyílik a világod, és fejlődsz ezzel együtt, sokkal másabban fogsz hozzáállni a dolgokhoz!
10/15 anonim válasza:
Ismerkedj velem, és te fogsz otthagyni! :D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!