Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért zavarja az embereket, hogy nem vagyok kapcsolatban?
Mindig belém kötnek, hogy miért nincs pasim. Erre én azt szoktam válaszolni, hogy 15 évesen túl fiatal vagyok még ehhez. Ekkor mindig furcsán néznek rám. Volt amikor valaki azt szerette volna, hogy „járjak vele”, neki szintén ezt mondtam és annyit mondott, hogy már kéne pasizni stb.
De most őszintén.. 15 évesen hova pasizzak. Szerintem eléggé fiatal vagyok hozzá. Ennyire eldeformálódott a világ vagy csak én gondolom rosszul?
L/15
nekem 16,5 évesen volt az első pasim. utána a 18.szülinapom előtt ismertem meg a mostani páromat.
szerintem ezt nem kell erőltetni,majd lesz olyan akivel megvan a kölcsönös szimpátia. csak azért,hogy ne legyen ciki, ne járj senkivel.
amúgy szerintem sem gáz, volt olyan barátnőm akinek majdnem 19 évesen lett az első barátja. na és? inkább állt volna össze minden suttyóval előtte,csak mert a társadalom elvárja? szerintem jól tette,hogy várt amíg talál olyat akit tud szeretni
17 vagyok, és nincs barátom, mégis jól érzem magam, és elégedett vagyok az életemmel. Többféle sportokat űzök, énekelek, zenéltem, írok...sok barátom van, és nagyon szeretem a családom.
Néha úgy érzem, hogy lehetne valakim, de nem erőltetem. Annyira nem hiányzik.
#1 Köszi, hogy értelmesnek tartasz *-*
#2 Hát~ az osztályból a lányoknál sokszor felmerül ez a pasis téma.. :D
#3 Totálisan igazad van! Nem ébresztem fel az alvó oroszlánt. :)
#4 Jó sok hobbid van *-*
Btw köszönöm a válaszokat :)
Ugyanígy vagyok vele,sőt nem is hiányzik még.Mármint barátnő
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!